زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی اگر یک کودک با راهنمایی والدین، معلم،مربی،دوست،همسایه و... بتونه به سلامت رشد کنه و آسیب نبینه حتما دنیا جای بهتری میشه
من مادره خیلی خوبو اگاهی دارم .مادرم کارمنده .و من تمام دوران کودکیم رو مجبور بودم ساعت هایی ک مادرم ادارس یا تنها باشم یا پیش مادر بزرگم .مادر بهم یاد داده بود ک هیچ کسی حق دست زدن ب قسمتای خاص بدنت رو نداره هیچ کسی غیر منو بابا و مادر جون حق نداره تورو لخت ببینه لختت کنه یا حتی دست شویی ببرتت .اگر کسی بهت و جاهای خاص بدنت دس زد جیغ بکش و سریع فرار کن.از غیر از چند نفره تعریف شده کسی حق تنها بودن باهات و نزدیک تر از ی فاصله خاص رو نداره .
بچه ها قشنگ متوجه حرفا میشن فقط کافیه بهش بگی و متوجهش کنی .من با ۷ تا پسر خاله بزرگ شدم . اگه مادرا اگاه باشن قطعا جامعه خیلی اگاه میشه .
من مادره خیلی خوبو اگاهی دارم .مادرم کارمنده .و من تمام دوران کودکیم رو مجبور بودم ساعت هایی ک مادرم ...
درود بر مادر شما
مسلما جامعه آگاه، نیاز به والدین آگاه داره
انشاالله خودمم به بچه ام بتونم یاد بدم .حتتی برام تعیین شده بود ک فقط میتونی موقعی ک ما نیستیم با فل ...
حتما شما هم مادر خوبی هستید