2777
2789
عنوان

لاغری 42 کیلویی

193 بازدید | 18 پست

بچه ها من قدم 157 وزنم 112 

25 سالمه و شاغل و مجردم

میخوام حدودا بشم 70-75کیلو

از امروز رژیم کالری شماری گرفتم خود برنامه زیره بهم گفته هر وعده رو چقدر بخورم

حالا برای ورزش سوالم اینکه ب نظرتون ورزش نکنم کلا بذارم وزنم بیاد پایین تر بعد برم باشگاه

یااالان برم باشگاه فقط هوازی کار کنم؟مثل دوچرخه و تردمیل و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چهل کیلو کم کردم و به خاطر بچه هام نتونستم ورزش کنم . شما اشتباه منونکن . حتما حتما حتما ورزش کن که پوست بدنت شل نشه و عضله هات از بین نره . بدنسازی با دستگاه برو هم کالری میسوزونی هم بدنت خوش فرم میشه موفق باشی عزیزم

من خودم چهل کیلو کم کردم و به خاطر بچه هام نتونستم ورزش کنم . شما اشتباه منونکن . حتما حتما حتما ورز ...

ممنون عزیزم 

بدنسازی با وزن بالا زیاد جالب نیس 

میخوام 80 اینا شدم برم یدنسازی

چجوری کم کردی تو چند وقت؟

از چند ب چند رسیدی

ممنون عزیزم بدنسازی با وزن بالا زیاد جالب نیس میخوام 80 اینا شدم برم یدنسازیچجوری کم کردی تو چند وقت ...

چرا جالب نیست؟؟؟؟!!!!!!!!! یه کم اینستا پیج ورزشکارها ی داخلی و خارجی رو دنبال کن . من در ده ماه چهل کیلو کم کردم و الان هشت ماهه ثابت نگه داشتم . من قدم ۱۸۶هست و وزنم ۹۵

با چ روشی؟شکمت خیلی اویزون شد؟

بازوهای شکمم ران هام غبغبم . لاغری سریع بدون ورزش خیلی بده . من نتونستم برم باشگاه چون بچه کوچیک دارم الان برای جراحی لیفت دارم اقدام میکنم اگه میدونستم دست نگه می داشتم بچه هام بزرگتر شدن میرفتم باشگاه و کم میکردم 

اخه 4 کیلو تو ماه طبیعی ک

اینجوری نیست که تو ماه چهار کیلو کم کنی که . اولاش ماهی ۸یا۱۰کیلو کم میکنی یه ماه های هم ماهی یک کیلو . فدات شم چربی هارو نگرفتیم تو دستمون که هر ماه چهار کیلو بندازیم رو ترازو بندازیم کنار .... به هر حال تجربه مو گفتم