2777
2789
عنوان

کیا انلاین شاپ داشتن یا دارن یا

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 23 پست
تجربه ی من ثابت کرده یک نفری نمیشه موفق شد اگر میتونی شریک پیدا کن و با هم کار کنید اینجوری میتونی م ...

شریک چطوری؟من ب سختی ی خانمی پیدا کردم کلی تبلیغ براش کردم،گفتم درآمد خانگی میتونی داشته باشی من عمده و همکاری میدم تو سود کن.من کلی لوازم خانگی دارم میتونم قیمت بسیار مناسب یا همکاری بدم برای کسای ک میخان درامد خانگی داشته باشند و تو خونه بفروشند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه‌ مدرسه ای نداری که هیچ

ببین کدوم از اشناهاتون دختر داره

ب دختره بگو اگه بتونی تو مدرستون‌ تبلیغ کنیو حداقل بیستا مشتری برام جذب کنی

بهت دستمزد یه مبلیغو میدم

من خودم برا رفیقم ی خرس ۱۰۰هزاری خریدم

___

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

عزیزم‌من‌ انلاین شاپ لوازم ارایشی داشتمکلا سرمایم یک تومن بودتو سه ماه اوردمش هشت تومن🫤الان فروشن ...

نفهمیدم چی شد ببخشید..البته لوازم ارزون مثل ارایشی و پوشاک بیشتر جواب میده..چون قیمتشون پایینه،خانگی چون سروکارت میلیونیه سخته انلاین فروخت و بعد این مدت فهمیدم نمیشع با پیج اینا رو فروخت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین نمیدونم کدوم شهری

من برا پیج اینستام

رفتم یه مبلیغو دادم به بزرگ ترین پیجی که راجب شهرمونه

همون باعث شد پونصدتا جذب داشته باشم وفروشم تو‌اینستا شروع شه

فقط من خودم میدادم بابام فلان پک ارایشیو یبره درخونه طرف

تومیتونی ب طرف بگی هزینه تاکسیو بده

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

اگه بچه‌ مدرسه ای نداری که هیچ ببین کدوم از اشناهاتون دختر دارهب دختره بگو اگه بتونی تو مدرستون‌ تبل ...

من دخترم امسال کلاس اول میره و میدونم بلد نیس و متاسفانه شهرمون چون اشباع هست از وسایل ارایشی یا خانگی مناسب پیدا میشه،کسی خیلی دم گیر نمیشه.اصلا بخاطر کار خانگی برقیم ک فروش از پیج نداشتم دیگه ناامید شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین نمیدونم کدوم شهریمن برا پیج اینستامرفتم یه مبلیغو دادم به بزرگ ترین پیجی که راجب شهرمونههمون با ...

عزیزم تاکسی ک هیچ ما کارامون با پست ارسال میشه.من محصولاتی ک دارم سنگینه کم نیس.بخاطر همین چون انلاین شاپیم یا باید هزینه هنگفت بدم به ادمین ک اصلا برام سودی نداره ک از جیب بدم چون هزینه ادمین درماه بیشتر از سود من دراین یکسال هست برام نمیصرفه.و اینجا هم لوازم برقی اشباع هست اکثرا حضوری میخرن تا غیر مستقیم و انلاین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شریک چطوری؟من ب سختی ی خانمی پیدا کردم کلی تبلیغ براش کردم،گفتم درآمد خانگی میتونی داشته باشی من عمد ...

نه عزیزم شریک یعنی کسی که با هم تولید محتوا کنید و با هم سودتون را نصف کنید 

یا چون خودت سرمایه گذاشتی وسط بگرد دنبال کسی که حوصله اش تو خونه رفته و دنبال یه سرگرمی هست و با عزت نفس بهش بگو میای با هم کار کنیم 

میخوایم تولید محتوا کنیم و هر ایده ی خوبی به ذهنت میرسه شروع به انجام کن 

اگه لوازمی که داری را میتونی جابجا کنی ببر تو مهمونیا و از قبل قیمت بازار دستت باشه و یه چی یکم کمتر از بازار بده قیمت ، کم کم شناخته میشی

حتما کانال ایتا هم داشته باش

نیازی نیست برا فروش محصولاتتو ببری زیر سوال و بخوای ضرر بزنی 

سودتو کم کن و سعی کن با آرامش بیشتری پیش بری 

حسی که به محصولاتت داری خیلی مهمه

اول حستو خوب کن و شریک هم به این درد میخوره که زیاد خسته نشی خودت مثه الان

بعد هم سعی کن اگه مشکلی نداری بیای جلو دوربین و قشنگگگگگ محصولتو معرفی کنی

قول میدم بعد ۵ ماه با این روش ها کلی کارت میگیره و منو دعا میکنی😍♥️

نه عزیزم شریک یعنی کسی که با هم تولید محتوا کنید و با هم سودتون را نصف کنید یا چون خودت سرمایه گذاشت ...

ممنون عزیزم،ولی دیگه خسته شدم،با کسی صحبت کردم عنوان کرد حتی فروش پیحت ارزش نداره و مبلغی نیس ک برات بصرفه.ولی عزیز من سود جنسام درحد حراجه تمام با سود بسیار پایین میفروشم متاسفانه خریدار نیس وگرنه ادمش دارم برام بیاره و همه برند هست ولی مشتری نیست.من وقت ازاد ندارم،مادر دوتا بچه کوچک هستم یکسال همه انرژیم تو پیح گذاشتم ک گفتم دیگه نمیشه روش حساب کرد،فعلا واتساپ دارم و مخاطیبین من بیشتر از واتساپ دنبال میکنن تا اینستا.ولی اینستا رو باید بزارم کنار.من خیلی تلاش کردم دیگه واقعا خسته شدم ،توان و انرژی و موقعیت محتواسازی حتی شریک و همکار ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...