2777
2789
عنوان

کیا انلاین شاپ داشتن یا دارن یا

487 بازدید | 23 پست

پیشرفت نداشتن و کنسل کردن..من خیلی پرتلاشم با همه محدودیتم،شوهرم ناراضی خانواده شوهرم ناراضی دوتا بچه کوچک داشتم،یکسال برای پیجم زحمت کشیدم اخر سر دیگه یکسال بدون فروش استوری و ریلز میزاشتم.واقعا دیگه دیدم ارزش نداره میخام پیج ببندم...خیلی ناراحتم😭

اصلا فک نمیکردم اینطوری بشه،من کلی ایده داشتم،کلی فروشنده پیدا کردم،ک میتونم باهاشون کار کنم.فقط واتساپم نگه داشتم،اینستام با همه تلاشم فقط اخیرا لایکم بیشتر سد وگرنه فروش ندارم.شما جای من بودید چیکار میکردید؟

یکسال با تلاش پی دی پی فروش نداشته باشی فالوورات ریزش کنن.خیلی کارم دوس دارم نمیخاستم از دست بدم.خیلی ناراحتم.چرا خدانخواست،بخدا قیمتای میزدم حراجی،زیر قیمت بازار،اصلا بازم هیچ کسی چیزی نمیپرسید.واقعا ب در بسته خوردم😔

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خیلی حالم گرفته شد خیلی دلگیرم...میخاستم سر فراز شم جلو شوهرم و خانواذش ک نگن فایده نداره،تو نمیتونی بفروشی.من بگم میتونم ببیتید،فیلمای اول شروع کارم بزارم و بعذش بگم منم تونستم،با تلاش تونستم،نه اینکه اینطوری ناامید شم و بدونم نمیتونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیوار باسلام شیپور نمیتونی آگهی بزاری ؟

گذاشتم،رفتم شهر دیگه تراکت پخش کردم،دیوار زدم،باسلام زدم ک اصلا باسلام صفر.شیپور ندارم.دیوارم فقط تونستم سه چهار تا مخاطب حلب کنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب وقتی خواستی واگذار کنی کلا پست هات را پاک می کنی

من وارد نیستم،که بایذ چیکار کنم‌راهنمایی میخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزم‌من‌ انلاین شاپ  لوازم  ارایشی داشتم

کلا سرمایم یک تومن بود

تو سه ماه اوردمش هشت تومن🫤

الان فروشند موقراره پیج مغازه رو اداره کنم

الان میگم خودم چیکارکردم

برو عمده فروشی اندازه پولی که داری لوازم ارایشی بخر

بعدش تواینستا روبیکا ی پیج واسه کسبو کارت بزن

بعد برا تبلیغ یه متن دلخواه راجب کارت بنویس( ایدی کانالتم حتما بنویسیا )

بعد ببر از روش صدتا چاپ کن

اگه بچه‌مدرسه ای داری‌ کارتارو بده بهش تا توس مدرسه پخشش کنه

اگه کسی ازت خرید کرد حتما یه اشناتیون کوچولو ازاین رژ فشنگی هزارتومنیابزار که‌ مشتری بیشترجذبت شه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین