امسال کنکور دادم با اون ترازها و رتبه هایی که دادن امسال اون رشته ای که میخوام نمیارم پزشکی... مدرسه نمونه دولتی هستم که واقعا مثل تیزهوشانه حتی دبیرا مون مشترکن، خلاصه اینکه یکی از هم رشته ای هام که اتفاقا میشناسیمش خونوادگی اونم تو مدرسمونه درسشم خوبه، منم درسم خوبه اون سهمیه ی 25 درصد یا بیشتر داره فکر کنم چند وقت پیش مامانش میگفت(قبل از اینکه رتبه ها و ترازابیاد) آره دخترم دندونم میاره میگه میخوام برم یه شهر خوب،،، میدونی میگم نوش جونشون ولی کو عدالت علی... کجاست ؟؟؟؟؟؟ رتبشون تقسیم به 40 میشه، اونوقت خودمو نگاه میکنم که چقدر واقعا عاشق این رشتم میخوام امسال صدمو بذارم گوشیم کنار بذارم فقط تلاش کنم، چشمهای مامانم و بابامو نگاه که میکنم قلبم پاره میشه که مامان بابای اون دختره میگن آره دختر ما قبول میشه ولی مامانم و بابام آنقدر منو درک میکنن که حتی رتبه امو نمیپرسن مامانم میگه میدونم میتونی.... میخوام امسال صورتمونو بخندونم با تلاشم... آنقدر گریه کردم این چند وقت تنهایی با خودم، چون وقتی که مامانم میبینه خیلییی غصه میخوره...
امسال در حق بچه های سال دوازدهم کنکوری ظلم شد با این تغیراتشون.... ظلم حسابی... چجور وجدانشون درد نمیگیره اونکه این تصمیمات رو اجرایی گرد آلام نتیجش رو دیده از شدت تاثر باید استعفا بده و خودکشی کنه مگه سرنوشت یکی دونفر رو تغیر داده
بنظر من اگه پزشکی شهرای دیگه میاری بزن حتما انتخاب رشته رو تو پزشکی داشته باش چون بعضی از بچه های پارسال انتخاب رشته نخواهند کرد اگه ترازو خوب بوده حتما انتخاب رشته کن پناه بر خدا.... البته چیزای الکی نزن.... فقط همون پزشکی ها اینا معلوم نیست برای سال دیگه هم چه تصمیمات جدیدی بگیرن.... بچه ها کاملا روحشون از دست دادن
حالا همون غیر تعهدی ها رو بزن با انتخاب رشته که چیزی از دست نمیدی عزیز دلم .... منم با تعهدی موافق نیستم... ولی آخه خیلی از رتبه های جلو تو الان دانشجو هستن و ممکنه انتخاب رشته نکنند اگه ترازو خوبه حداقل انتخاب رشته رو تو همون غیر تعهدی ها انجام بده... یکی تو اقوام خودم تیزهوشان بوده همین بلا سرش اومده من گفتم غیر تعهدی بزن چون اصلا معلوم نیست با چه رتبه ای چه رشته ای امسال قبول میشه