2777
2789
عنوان

عقد تو حرم

3294 بازدید | 30 پست

1 ماه دیگه عقدمه. 

هیچ جشنی نداریم و خانوادگی هستیم. 

ولی برنامم اینه یه لباس حریر بلند و تور و ارایش ملایم داشته باشم. عکاسم داریم. بشدتم دوست دارم سفره عقد خوب و قشنگی داشته باشم. 

حالا مشکل اینه

نامزدم دوست داره تو حرم باشه. چندان ادم مذهبی نیست. ولی قلبا این کارو دوست داره

من دوست دارم تو یه محضر شیک باشه. چون تو حرم سفره عقدی نیست فقط ی چیز معمولی انداختن. ارایش نمیذارن بکنی. لباسم ک اصلا نمیذارن بپوشی. میگه با صورت عادی یه مانتو و چادر رنگی بپوش بیا نیم ساعته عقد کن و برو. 

نامزدم میگه تو حرم عقد کنیم بعد بریم محضرم عقد کنیم. میگم اخه چه کار مسخره ایه؟ 

بعدم من دوست دارم سر عقدم شبیه عروس باشم. 

گیریم ک من قبول کردم بریم محضر, اون عقد دیگه یه چیز فیک و فورمالیته اس. مگه میخوایم خودمونو گول بزنیم؟

ولی قلبا دوست داره بره حرم

نظرتون چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد تو‌ حرم یه لذت دیگه داره 

حالا جدا از این ، اول زندگی مشترکت یاد بگیر یجاها که بهت اسیب نمیزنه کوتاه بیای با دل شوهرت محضرم بری یه لحظه خطبه عقد میخونن میای بیرون 

ان شالله امام رضا ضامن خوشبختیتون باشه 

به نظر من تو حرم عقد کنید به ی روز لباس شیک بپوش با آرایش خفن برید آتلیه عکسای قشنگ بگیرید

خب مشکل من عکس نیست

مشکلم اینه ک دوست دارم سر سفره عقدم شبیه عروس باشم. نه ک با صورت ساده و با مانتو شلوار

اصن شما حرم هم عقد کنی باید بری محضر و محضر فرمالیته نیست در اصل اون حرمه ک فرمالیته اس تو حرم صیغه محر خونده میشه تو محضر ثبت میشه و رسمی میشه 

میتونی ی روز قبل فقط خودتون یا حالا هرکی خواست برین برای محرمیت داخل حرم روز بعد محضر یا اکثرا صب میرن حرم بعد عروس میره آرایشگاه و... بعد هم محضر 

من خودم دو روز قبل رفتم حرم و بعدش محضر قرار بود هر دو تو ی روز باشه اما همسرم طاقت نیاورد و گفت ی روزم ی روزه

قبول نکن اگه مذهبی نیستی از نظر من قشنگی نداره

نه راستش اصلا علاقه ای ندارم. تو سالن عقدش یه بنر بزرگ عکس حرم زده. اخه هرچی یه جایی داره. اصلا دلم میست عقدم تو همچین فضایی باشه

خب مشکل من عکس نیستمشکلم اینه ک دوست دارم سر سفره عقدم شبیه عروس باشم. نه ک با صورت ساده و با مانتو ...

پس میتونی ۲ بار مراسم عقد بگیری یه بار تو حرم یه بار تو یه محضر شیک