2777
2789
عنوان

عقد تو حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3339 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصن شما حرم هم عقد کنی باید بری محضر و محضر فرمالیته نیست در اصل اون حرمه ک فرمالیته اس تو حرم صیغه ...

اخه اون عقد اولیه ک محرم میشید

همه روبوسی میکنن

تبریک میگن

هدیه میدن

همه این کارارو بکنیم تو حرم باز همون ادما بدوییم بریم محضر دوباره از نو این کارا رو بکنیم؟

اخه اون عقد اولیه ک محرم میشیدهمه روبوسی میکننتبریک میگنهدیه میدنهمه این کارارو بکنیم تو حرم باز همو ...

همینه دیگ میگم ک نیازی نیس همه حرم بیان 

و اینک کادو و... داخل حرم داده نمیشه ک هیچکس ی همچین کاری نمیکنه 

میتونید فقط خانواده ها برید حرم 

و اینک اسی نیازی نیس ساده ی ساده باشی میتونی از این چادر های نگین دار سرت کنی و اینک هستن اشخاصی ک ب ...

حالا قرار شده فردا بپرسیم ببینیم در چه حد ساده منظورشونه

همینه دیگ میگم ک نیازی نیس همه حرم بیان و اینک کادو و... داخل حرم داده نمیشه ک هیچکس ی همچین کاری نم ...

عزیزم خوندی تاپیکو؟ 

میگم کلا خانوادگیه. خانواده منو اون. فقط خواهر و برادر. هیچ دوست و فامیلی نیست. 

این جمعیت بریم حرم بعد دو ساعت بعد همین 10 نفر بریم محضر؟

عزیزم خوندی تاپیکو؟ میگم کلا خانوادگیه. خانواده منو اون. فقط خواهر و برادر. هیچ دوست و فامیلی نیست. ...

من تاپیک رو خوندم شما نظر من رو کامل نخوندی ظاهرا

گفتم اگ امکانش هست حرم میتونید فقط خانواده نزدیک و خودتون برید محضر همه باشن

موفق باشید 

من تاپیک رو خوندم شما نظر من رو کامل نخوندی ظاهراگفتم اگ امکانش هست حرم میتونید فقط خانواده نزدیک و ...

خب ما اصلا فامیلامون قرار نیست باشن تو عقد. جشنی نداریم. فقط عقد محضری داریم. کلا 10 نفریم. قصد دعوت کسیو نداریم. ک بگیم تو حرم ما 10نفر باشیم تو محضر 40 نفر. فامیلا کلا شهر دور دیگه ای هستن

عزیزم تو حرم فقط صیغه محرمیت میخونن و شما باید حتما بعدش برید محضر.شما میتونین امشب برید حرم محرم شی ...

دیگه نهایت مگر اینکه همین کارو بکنییم. 

نمیدونم کلا دلم نیست. 

اصلا علاقه ای ندارم عقدم تو حرم باشه.

خب ما اصلا فامیلامون قرار نیست باشن تو عقد. جشنی نداریم. فقط عقد محضری داریم. کلا 10 نفریم. قصد دعوت ...

خب دیگ پس سختش نکن هر دو رو انجام بده یکم بدو بدو میشه ولی خب جالبه خاطره میشه برات بزن گوگل یا اینستا من استایل های خیلی قشنگی برای عقد داخل حرم دیدم

خب دیگ پس سختش نکن هر دو رو انجام بده یکم بدو بدو میشه ولی خب جالبه خاطره میشه برات بزن گوگل یا اینس ...

میگم نهایت مجبوریم همین کارو انجام بدیم. ببینم چی پیدا میکنم