ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خونه مادر شوهرم جن داره پسر کوچک شون رو هرشب میزنه تو خواب و هم این که شبیه سگ درمیاد می ترسونه هم شبیه مار همیشه جیغ می زد تو خواب همه می پریدن و مادر شوهرم گریه می کرد خودم باور نمیکردم تا این که دختر کوچولوی منو به ترسوندن و حمله کردن بهش تو ی روز شروع کرد .فقط نزدیک اذان شب تاریک میشد از پنجره میآمد .دخترم به پنجره نگاه می کرد و جیغ می زد و پاهاش رو حمله می کرد انگار به پاش آسیب می زد لعنتی ،🥹😞
داستانمن واقعی هست اولین بار وقتی نیمه خواب بودم پاهام از زیر پتو بیرون بود یکی به سرعت باد رد شد وبا سیلی به کف پاهام زد خیلی ترسیدم رفتم زیر پتو...بعد که اثباب کشی کردم به کرج محل کارهمسرم تهران بود گاهی شبا خونه نمیومد یهو تلویزیون خانوش وروشن می شد منم به اتاق خواب پناه می بردمدصدای بشقاب وظرف میومد دراین حد بود تا اینکه به تهران اومدیم توی این خونه که هستم اذیت وآزارهاشون خیلی زیاد شد خیلی داستان هست که طولانی هست همسرمن ساعت پنج صبح سرکار میره منم بلند میشم بدرقشدمیکنم وقتی رفت چراغ قوه گوشیم رو روشن کردم وگوشی رو روی اپن گذاشتم یهم دیدم سایه چند نفر روی سقف آشپزخونه افتاده که درحال راه رفتن بودن فقط به اتاق دویدم ...بعد از مدتی یه جایی برای کاری رفتم که شنیدم اون خانوم تو کار دعا هستن منم دیدمش تا تواستم بگم اذیت میشم گفت وقتی اولین بار اومدی اینجا همزادت باهات اومد ومن دیدمش وهمزادم هم مرد هست با مکافانای برام دعا نوشت وخداروشکر الان درامانم فقط یه بار بخوابن اومدن وبهم گفتن دیگه میش فلان خانوم نرو منظورم همون کسی هست که دعا برام نوشت..داستانهام زیاد اما وقتی تعریف میکنم دوباره ترس به جونم میفته