2789
20-نه زایمان زودرس نبودم و فقط ریسکiugrلب مرز داشتم.فعلا گفتن این هفته یه بررسی بشم که ببینم رشدش چط ...

مرز iugr چقدره، بر چه اساسی میگن لب مرزه؟ خودت الان هفته چندی؟رفتی حتما بهم نتیجه رو بگو، نگرانتم گلم، انشاالله که نی نیت خوبه خوب رشد می‌کنه منم برات دعا میکنم عزیزم😊

مرز iugr چقدره، بر چه اساسی میگن لب مرزه؟ خودت الان هفته چندی؟رفتی حتما بهم نتیجه رو بگو، نگرانتم گل ...

صدک زیر10iugrهست و بین10تا50حدود مرز هست.الان33هفتم.سرماخوردم حالم خوب نیس امروز میخواستم برم ترسیدم از خونه برم بیرون بدتر بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صدک زیر10iugrهست و بین10تا50حدود مرز هست.الان33هفتم.سرماخوردم حالم خوب نیس امروز میخواستم برم ترسیدم ...

من فکر میکردم با آنومالی اسکن معلوم میشه، تو چند هفتگی رفتی سونو و مشخص شد iugr احتمال داره داشته باشی، سعی کن بخور بدی و کمی پیاز آب پز بخوری و قرقره با آب نمک کنی و آبلیمو عسل هم بخور

من فکر میکردم با آنومالی اسکن معلوم میشه، تو چند هفتگی رفتی سونو و مشخص شد iugr احتمال داره داشته با ...

Iugrباسونوی مخصوص خودش تشخیص داده میشه و معمولا از31تا34هفته بروز پیدا میکنه.منتو هفته29شک کردم رفتم سونو که دیدم شکم درست بوده و بچم لب مرزه.مرسی دعا کن حالم زود خوب شه خیلی سخت نفس میکشم شب رو نشسته میخوابم

Iugrباسونوی مخصوص خودش تشخیص داده میشه و معمولا از31تا34هفته بروز پیدا میکنه.منتو هفته29شک کردم رفتم ...

عزیزم.. الهی که همه چی خوب پیش بره، منم دکتر ۲۷ هفتگی نوشته سونوی بررسی رشد و سلامت جنین ولی خودم بنا به دلایلی ابتدای ۲۹ هفتگی می‌خوام برم، برا منم احتمال iugr دادن، من تو آنومالی اسکن یک هفته سن سونو کمتر از lmp هست و هم یک سری چیزای دیگه، چون یکم دیر میخواستم سونو برم نگران بودم نکنه دیر بشه، گلم تو، توی سونوگرافی آنومالی اسکنت اندازه هات با lmp  یکی بود یا تفاوت داشت؟

عزیزم سعی کن شبا معده اتو زیاد پر نکنی خیلی تنفس بهتر میشه، منم اکثر شبا نمیتونم نفس بکشم و احساس خفگی دارم مخصوصا معده ام پر بودنی که میمیرم

عزیزم.. الهی که همه چی خوب پیش بره، منم دکتر ۲۷ هفتگی نوشته سونوی بررسی رشد و سلامت جنین ولی خودم بن ...

من یکماه بعد  قطع قرص جلوگیری تصمیم به بارداری گرفتم براهمین lmpنامعتبره و فقط باسونوntحساب میکنن برام ولی تو سونو های قبلی مشکلی نداشتم،حتما برو سونو که برات نوشتن رو اگه نیاز باشه برات اقدامات کمکی انجام بشه

رفته بود مرخصی از شانس بدم گفتن شنبه برم 

انشاالله که خیره، آدم استرس داشتنی زمان دیر میگذره، راستی چطور اندازه میزنی، دراز میکشی؟ من دراز کشیدنی بالای رحمم حس میکردم ولی چند روز احساس میکنم بالای نافم خالیه و با قبل فرق داره

انشاالله که خیره، آدم استرس داشتنی زمان دیر میگذره، راستی چطور اندازه میزنی، دراز میکشی؟ من دراز کشی ...

منم دراز میکشم و سایز میزنم ولی تو سنین بارداری بالا که الانم درست نمیتونم خودم سایز بزنم به شوهرم میگم سایز بزنه.آره با استرس خیلی زمان دیر میگذره.

منم دراز میکشم و سایز میزنم ولی تو سنین بارداری بالا که الانم درست نمیتونم خودم سایز بزنم به شوهرم م ...

میشه راهنماییم کنی چه جوری و از کجا تا کجا دقیقا اندازه میگیری و اینکه از کجا میفهمی عددش نرماله یا نه؟