2789
نی نیت بعدش خوب وزن گرفت؟ 

بله خداروشکر. ده روزگیش که بردمش برای آزمایش بعد وزن کردن بهم گفتن بچه ها بعد بدنیا اومدن وزن کم می کنن اما واسه شما اضافه کرده. 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

سلام لنا جون منم مثل شما از اول بارداری فقط خبرای بد شنیدم آخریش هم جنین آی یو جی آره متاسفانه .میشه از خودتون بگین نی نی چطوره چند کیلو بدنیا اومد؟

درخواست دوستی فرستادم واستون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام لنا جون منم مثل شما از اول بارداری فقط خبرای بد شنیدم آخریش هم جنین آی یو جی آره متاسفانه .میشه ...

هنوز به دنیا نیومده 3 روز دیگه ! مشکلت چیه الان وزنش چقدره؟ من فک کنم چون رژیم دیابتی بودم کم وزن گرفته بود از وقتی شنیدم کم وزنه به زورم که شده زیاد زیاد گوشت و پروتیین خوردم دو هفته بعد سونو گفت آی یو جی آر نیست و خوبه ولی دکتر میگفت لاغره همچنان ولی این 3 هفته آخر یهو وزن گرفته که دکتر گفت احتمالا 3300 بشه شایدم بیشتر اگه داپلر دادی و خونرسانی مشکل نداشته فقط بخور تخم مرغ گوشت مغزیجات میوه 

شکرت خدا
هنوز به دنیا نیومده 3 روز دیگه ! مشکلت چیه الان وزنش چقدره؟ من فک کنم چون رژیم دیابتی بودم کم وزن گر ...

الحمدالله مشکلتون حل شده .عزیزم من چند بار داپلر دادم مشکل خونرسانی و اکسیژن رسانی داره الان یک کیلو و پونصده خیلی کمه حرکاتشم کم شده .دور شکمش خیلی کمه خلاصه آی یو جی آره

چند ماهه که گوشت قرمزو ممنوع کرده .تخم مرغ هم هفته ای نهایت دوتا دونه.فقط میتونم مرغ و ماهی میگو بخو ...

چند هفته اید؟ بهتون باید هپارین داده باشه روزی دوتا درسته؟ به منم داد تا اینکه تو دوتا سونو فهمیدم خونرسانی خوبه ولی دو هفته ای که زدم خیلی خوب وزن گرفت چیز خوبیه

شکرت خدا
چند هفته اید؟ بهتون باید هپارین داده باشه روزی دوتا درسته؟ به منم داد تا اینکه تو دوتا سونو فهمیدم خ ...

دکتر من که فکر کرده بود iugr هست علاوه بر هپارین میگفت هر هفته باید سونو بشی و ویزیت بشی ولی دیدیم مشکلی نیست نیاز نبود 

شکرت خدا
شما هم باید هپارین بزنی و هر هفته حتما سونو بشی و سلامت جنین چک بشه 

لنا جون من هرروز هپارین میزنم آسپرین هم میخورم ولی همچنان بند نافش مشکل داره .نه قند دارم نه فشار حالاچرا اینطور شده حتما خواست خداست

هرهفته هم سونو بیوفیزیکال میدم و ان اس تی

نگران نباش الانم وزنش خیلی هم بد نیست نمیدونم چند هفته ای ولی اگه اکسیژن کم برسه درش بیارن بهتره چند روز میره دستگاه و میاد خونه ایشالا مشکل برطرف بشه با همین داروها نی نی خوب وزن بگیره بعد بیاد منم برات دعا میکنم 

شکرت خدا

وزن خودم خوبه ولی بچم رشد نکرده فوندوسم به26هفته میخوره ولی 29هفته ام.شنبه سونوگرافی دارم،برام دعا کنید.جفتمم پایینه مجبورم از اول تا حالا استراحت مطلق باشم

وزن خودم خوبه ولی بچم رشد نکرده فوندوسم به26هفته میخوره ولی 29هفته ام.شنبه سونوگرافی دارم،برام دعا ک ...

گلم چند هفته بودی آنومالی اسکن کردی؟ دکتر بهت آمپول ریه داد بزنی؟ چند هفته گفته زایمان کنی؟ طبیعی یا سزارین؟

گلم چند هفته بودی آنومالی اسکن کردی؟ دکتر بهت آمپول ریه داد بزنی؟ چند هفته گفته زایمان کنی؟ طبیعی یا ...

20-نه زایمان زودرس نبودم و فقط ریسکiugrلب مرز داشتم.فعلا گفتن این هفته یه بررسی بشم که ببینم رشدش چطوره براساس اون تصمیمگیری برا زایمانم و ادامه بارداری گرفته میشه ولی الان حس میکنم رشدش خوب شده