بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام لنا جون منم مثل شما از اول بارداری فقط خبرای بد شنیدم آخریش هم جنین آی یو جی آره متاسفانه .میشه ...
هنوز به دنیا نیومده 3 روز دیگه ! مشکلت چیه الان وزنش چقدره؟ من فک کنم چون رژیم دیابتی بودم کم وزن گرفته بود از وقتی شنیدم کم وزنه به زورم که شده زیاد زیاد گوشت و پروتیین خوردم دو هفته بعد سونو گفت آی یو جی آر نیست و خوبه ولی دکتر میگفت لاغره همچنان ولی این 3 هفته آخر یهو وزن گرفته که دکتر گفت احتمالا 3300 بشه شایدم بیشتر اگه داپلر دادی و خونرسانی مشکل نداشته فقط بخور تخم مرغ گوشت مغزیجات میوه
هنوز به دنیا نیومده 3 روز دیگه ! مشکلت چیه الان وزنش چقدره؟ من فک کنم چون رژیم دیابتی بودم کم وزن گر ...
الحمدالله مشکلتون حل شده .عزیزم من چند بار داپلر دادم مشکل خونرسانی و اکسیژن رسانی داره الان یک کیلو و پونصده خیلی کمه حرکاتشم کم شده .دور شکمش خیلی کمه خلاصه آی یو جی آره
چند ماهه که گوشت قرمزو ممنوع کرده .تخم مرغ هم هفته ای نهایت دوتا دونه.فقط میتونم مرغ و ماهی میگو بخو ...
چند هفته اید؟ بهتون باید هپارین داده باشه روزی دوتا درسته؟ به منم داد تا اینکه تو دوتا سونو فهمیدم خونرسانی خوبه ولی دو هفته ای که زدم خیلی خوب وزن گرفت چیز خوبیه
نگران نباش الانم وزنش خیلی هم بد نیست نمیدونم چند هفته ای ولی اگه اکسیژن کم برسه درش بیارن بهتره چند روز میره دستگاه و میاد خونه ایشالا مشکل برطرف بشه با همین داروها نی نی خوب وزن بگیره بعد بیاد منم برات دعا میکنم
وزن خودم خوبه ولی بچم رشد نکرده فوندوسم به26هفته میخوره ولی 29هفته ام.شنبه سونوگرافی دارم،برام دعا کنید.جفتمم پایینه مجبورم از اول تا حالا استراحت مطلق باشم
گلم چند هفته بودی آنومالی اسکن کردی؟ دکتر بهت آمپول ریه داد بزنی؟ چند هفته گفته زایمان کنی؟ طبیعی یا ...
20-نه زایمان زودرس نبودم و فقط ریسکiugrلب مرز داشتم.فعلا گفتن این هفته یه بررسی بشم که ببینم رشدش چطوره براساس اون تصمیمگیری برا زایمانم و ادامه بارداری گرفته میشه ولی الان حس میکنم رشدش خوب شده