2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

160590 بازدید | 878 پست

امروز بدترین بود

صبح امروز بود که طلاق مامان و بابام جدی شد و مامانم برگشت شهرشون و از صبح منو بابام پکر موندیم تو خونه

اونم دقیقا موقع انتخاب رشته‌م

و دقیقا نزدیکترین دوستمم امروز فوت کرد

و الان از شدت سردرد خوابم نمیبره فقط خیره شدم به در و دیوار

یعنی این شب صبح میشه؟ تصمیم گرفتم کل شبو بیدار بمونم و اینجا بچرخم تا حواسم پرت شه از درد عمیقی که تو سینمه

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802

بگردم الهی 

اش میشد نصف غماتو بردارم سبک شی

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

متاسفم عزیزم

چرا با مامانت نرفتی

یعنی پدرتو انتخاب کردی ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

دقیقا شب منم صبح نمیشه 

زنداداشم کثافت عوضی ام کل اسباب بازیای بچه رو شکوند الانم خونه باباشه ما موندیم ی بچه بی مادر 

هوووف خدا لعنتش کنه ایشالا 

خدا دوستتم بیامرزه با مادرتم صحبت کن بخاطر تو برگرده  

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
علت جداییشون؟؟

نمیدونم مامانم یهویی خواست...این چند وقت افسرده بود احتمالا یه چیزایی بین خودشون بوده من درگیر کنکور بودم نفهمیدم ولی بعد کنکور بهو به خودم اومدم و دیدم هبچی‌مثل قبل نیست

2801