2777
2789
من میخوام خوش فرم بشه بدنم ، چون یکم لاغرم واسه همین میخوام سینه و باسنم خوش فرم بشه ، حالا به نظر ش ...

هر دو کاملا مناسبه 

شما یک جلسه هر دو باشگاه رو شرکت کن (البته اگه باشگاه شون مشکلی ندارن یک جلسه رایگان برین) تا ببینین کدوم بیشتر به سلیقه تون میخوره یا همینطوری فقط در حد اینکه ببینید جو هرکدوم چجوریه ببینید. مثلا بعضی جاها خشکن بعضی جاها بچها باحالترن

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال

تو باشگاه دمپایی میپوشن یا کتونی؟من بخوام برم باید دو تا کتونی بخرم؟یکی بیرون و یکی داخل

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بدن شبیه بدن مردا نمیشه با بدنسازی؟

نه اصلا من باسنم رو بزرگ کردم و خوش فرم سینه هامم خوش فرم شد 

در کل خیلیییی راضی بودم هرکس میبیننم میکه باشگاه کجا رفتی ولی به خاطر برنامه ورزشی بود که خوب شدم

یه سوالتو باشگاه دمپایی میپوشن یا کتونی؟من بخوام برم باید دو تا کتونی بخرم؟یکی بیرون و یکی داخل

اره کتونی میپوشن با کتونی بیرونم اجازه نداری بری داخل ورزش کنی دوتا باید داشته باشی