من برای دخترم میخوام. امسال هشتم میخواد بره. خیلی استرس دارم. تا الان تو شهر بدون امکانات بودیم. واقعا بعضی معلماشون خوب یاد نمیدادن. امسال میخوابم بریم منطقه۲. میگم ینی ۳ سال اخرو برگردم یا نه. واقعا موندم
🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
فرزانگان یعنی سمپاد؟ اخه میگن که نمیهش تغییر رشته داد!! پس میشه؟
اره سمپاد ، ن من وسط مدرسه تغییر رشته ندادم که، دیپلمم رو گرفتم تازه کنکور ریاضی هم دادم ولی خب دیگ نرفتم مهندسی بخونم، ولی امسال کنکور تجربی دادم زیست رو هم امتحان دادم ک سابقهش برام ایجاد شه صفر رد نشه
اره سمپاد ، ن من وسط مدرسه تغییر رشته ندادم که، دیپلمم رو گرفتم تازه کنکور ریاضی هم دادم ولی خب دیگ ...
خیلی کار خوبی کردی. من نمونه دولتی میخوندم. زمان ما میگفتن هرکی زرنگه بره ریاضی. منم رفتم ریاضی و مهندسی خوندم و خیلییی پشیمونم. بیکارم. خیلی کار خوبی کردی .
🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
من برای دخترم میخوام. امسال هشتم میخواد بره. خیلی استرس دارم. تا الان تو شهر بدون امکانات بودیم. واق ...
ببینید اخه همون منطقه ۲ هم لزوما مدرسهش خوب نیس هر جایی مدرسه خوب و بد داره همین شیراز که من هستم مدرسه ی خوب کمه اونا هم ازمون ورودی دارن یا پول میخواد، من زیاد راجب فرق سهمبه ۲ و ۳ اطلاع ندارم بنظرم از ی مشاور کنکور بپرسید ولی هر جایی که باشه خودش باید خوب درس بخونه مثلا از همبن حالا ک کلاس هشتمه کتابای خیلی سبز و پبتکران بگیرید براش پایه اش قوی شه دهمم رفت کلاس انلاین و اینا