2821
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 40 پست
پزشکی و داروسازی میشه ولی خب دانشگاه خوب و تاپ نمیشه رفت

عیب نداره. مگه چقد مهمه. نمونی دیگه پشت کنکور. خیلی مایه افتخاری ک تونستی خودت بخونی. انرژی میگیره ادم ازت. من تو هر مرحله گفتم کنکور تحربی بدم نتونستم. هی گفتم نمیتونم. ولی تو پر تلاشی. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عیب نداره. مگه چقد مهمه. نمونی دیگه پشت کنکور. خیلی مایه افتخاری ک تونستی خودت بخونی. انرژی میگیره ا ...

مرسی ممنون نظر لطفتونه واقعا🌱🌹همش کار من نبود حمایت خانواده و دوستا هم بود ک خیلی کمک کرد

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
مرسی ممنون نظر لطفتونه واقعا🌱🌹همش کار من نبود حمایت خانواده و دوستا هم بود ک خیلی کمک کرد

الحمدالله. ببخش یه سوال هم بپرسم، میشه بکی چقد هزینه کلاس شد؟

الحمدالله. ببخش یه سوال هم بپرسم، میشه بکی چقد هزینه کلاس شد؟

من یه پکیج کامل گرفتم از موسسه ماز شد ۹میلیون، علاوه بر کلاس ازمون ازمایشی و اینا هم داشت

من یه پکیج کامل گرفتم از موسسه ماز شد ۹میلیون، علاوه بر کلاس ازمون ازمایشی و اینا هم داشت

باز خوب شده. انقد رقما میگن ادم هنگ میکنه. 

تو شیراز هر تک درس انلاین بالای ۱۰ میلیون هزینه داشت دیگه اونو ک من خریدم خیلی ارزون در اومد البته با تخفیف این قیمت بود هر سال ی موقع هایی تخفیف داره

تو شیراز هر تک درس انلاین بالای ۱۰ میلیون هزینه داشت دیگه اونو ک من خریدم خیلی ارزون در اومد البته ب ...

سلام گلم خوبی؟ ببخش مزاحم شدم دوباره. هر وقت اومدی سایت اگه پیاممو دیدی ممنون میشم جواب بدی

میگم تو دوران راهنمایی، (هفتم هشتم نهم) چه کتابی باشما کار میکردند؟ ممنون میشم.

دخترم شرکت کرد ولی در نیومد. میگم باز تو خونه بخونه

سلام گلم خوبی؟ ببخش مزاحم شدم دوباره. هر وقت اومدی سایت اگه پیاممو دیدی ممنون میشم جواب بدیمیگم تو د ...

سلام ممنون شما خوبید

من سال ۹۵ تا ۹۸ راهنمایی بودم پس ممکنه یکم اطلاعاتم برای الان خوب نباشه ولی تا جایی که یادمه مدرسه برای ریاضی مبتکران برای علوم خیلی سبز و برای فارسی نگاه نو کار میکرد و جزوه هم میداد، در کنارشم واسه بچه هایی که دوست داشتن بیشتر کار کنن کتاب معرفی میکرد مرشد برای ریاضی و علوم و مبتکران برای فارسی 

سلام ممنون شما خوبیدمن سال ۹۵ تا ۹۸ راهنمایی بودم پس ممکنه یکم اطلاعاتم برای الان خوب نباشه ولی تا ج ...

ممنونم گلم. خیر ببینی💚💚💚💚🌸🌸🌸🌸🌸🌸

2824
2823
2791
2779
2792