2821
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 40 پست
افرین خیلی خوب شدی که. مدریه خاصی میرفتی؟

اره فرزانگان بودم ولی به هیچ دردم نخورد کل دبیرستانم کرونا بود دیپلمم ریاضی بود تازه، بعدش خودم نشستم تجربی خوندم با کتاب و کلاس انلاین

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
من ۱۸۰۰ منطقه ۱ شدم و ۵۱۰۰ کشوری

من برای دخترم میخوام. امسال هشتم میخواد بره. خیلی استرس دارم. تا الان تو شهر بدون امکانات بودیم. واقعا بعضی معلماشون خوب یاد نمیدادن. امسال میخوابم بریم منطقه۲. میگم ینی ۳ سال اخرو برگردم یا نه. واقعا موندم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره فرزانگان بودم ولی به هیچ دردم نخورد کل دبیرستانم کرونا بود دیپلمم ریاضی بود تازه، بعدش خودم نشست ...

فرزانگان یعنی سمپاد؟ 

اخه میگن که نمیهش تغییر رشته داد!! پس میشه؟

اره فرزانگان بودم ولی به هیچ دردم نخورد کل دبیرستانم کرونا بود دیپلمم ریاضی بود تازه، بعدش خودم نشست ...

گلم ملاس انلاین رو میشه معرفی کنی، البته تا ۴ سال بعد شرایط تغییر میکنه ولی من هیچ جایی نمیشناسم. قلمچی رو شنیدم‌ با ماز. ولی ازشون چیزی نمیدونم

گلم ملاس انلاین رو میشه معرفی کنی، البته تا ۴ سال بعد شرایط تغییر میکنه ولی من هیچ جایی نمیشناسم. قل ...

وای من انقد تند تایپ میکنم غلط میشه

فرزانگان یعنی سمپاد؟ اخه میگن که نمیهش تغییر رشته داد!! پس میشه؟

اره سمپاد ، ن من وسط مدرسه تغییر رشته ندادم که، دیپلمم رو گرفتم تازه کنکور ریاضی هم دادم ولی خب دیگ نرفتم مهندسی بخونم، ولی امسال کنکور تجربی دادم زیست رو هم امتحان دادم ک سابقه‌ش برام ایجاد شه صفر رد نشه

اره سمپاد ، ن من وسط مدرسه تغییر رشته ندادم که، دیپلمم رو گرفتم تازه کنکور ریاضی هم دادم ولی خب دیگ ...

خیلی کار خوبی کردی. من نمونه دولتی میخوندم. زمان ما میگفتن هرکی زرنگه بره ریاضی. منم رفتم ریاضی و مهندسی خوندم و خیلییی پشیمونم. بیکارم. خیلی کار خوبی کردی . 

هر3سال گلم حتی اگه یک سال جای دیگه ای باشی جایی ک امکانات بیشتری داره حساب میشه

خدا خودش کمک همه کنه. دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم.موفق باشی گلم ممنون وقت گذاشتی

من برای دخترم میخوام. امسال هشتم میخواد بره. خیلی استرس دارم. تا الان تو شهر بدون امکانات بودیم. واق ...

ببینید اخه همون منطقه ۲ هم لزوما مدرسه‌ش خوب نیس هر جایی مدرسه خوب و بد داره همین شیراز که من هستم مدرسه ی خوب کمه اونا هم ازمون ورودی دارن یا پول میخواد، من زیاد راجب فرق سهمبه ۲ و ۳ اطلاع ندارم بنظرم از ی مشاور کنکور بپرسید ولی هر جایی که باشه خودش باید خوب درس بخونه مثلا از همبن حالا ک کلاس هشتمه کتابای خیلی سبز و پبتکران بگیرید براش پایه اش قوی شه دهمم رفت کلاس انلاین و اینا

خیلی کار خوبی کردی. من نمونه دولتی میخوندم. زمان ما میگفتن هرکی زرنگه بره ریاضی. منم رفتم ریاضی و مه ...

اره راستش انتخاب رشته ۱۵ سالگیم بر اساس جوگیری بود بعد توی ۱۸،۱۹ سالگی منطقی تر فکر کردم 

ببینید اخه همون منطقه ۲ هم لزوما مدرسه‌ش خوب نیس هر جایی مدرسه خوب و بد داره همین شیراز که من هستم م ...

وای ممنون گلم . نمیدونم ورا ارامش گرفتم از خرفات. ان شاءالله موفق باشی و رشته ای ک دوست داری به صلاحت بشه قبول بشی

اره راستش انتخاب رشته ۱۵ سالگیم بر اساس جوگیری بود بعد توی ۱۸،۱۹ سالگی منطقی تر فکر کردم

با ۱۸۰۰ چی میتونی بزنی؟

وای ببخش من تند تایپ میکنم همش غلط املایی

2824
2823
2791
2779
2792