2777
2789

سلام قشنگا من باردارم عدد بتام اون هفته همش رو صد و خرده ای بود خونریزی هم داشتم دکتر بهم گفت احتمالا سقط شده داره دفع میشه دیروز رفتم ازمایش دادم مطمئن بودم که سقط شده عدد بتام باید میومد زیر 10اما شده800بنظرتون مشکلی دارم یانه کسی اینجوری بوده؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به منم گفت اگه میخواد سقط بشه بهت هیچی نمیدیم تا طبیعی بیفته😓قلبش چون تشکیل نشده و تو سونو معلومونیست شیاف اصلا و ابدا نمیدیم بهت.ودرنهایت۱۴ روزه که بچم از بین رفت و تا دیروز خونریزی خفیف داشتم یعنی از۲۷ مرداد تا۱۵ شهریور.الان ۲روزه قرص کمر به پشتم میبندم کامل خونریزیم قطع شده.و دکترم ال دی داده شبی۱عدد.۴شبه قرص ال دی مصرف میکنم.ولی ببین دکترت چی میگه

رنگشون تیرست درد خیلی کمی هم تو تخمدونام دارم

درد منم خفیف بود همینطور که میگی انگار بادکنک زیر دلم بودش با خم و راست شدن یه کم اذیت میشدم بتام تا ۸۰۰ بعدش ۱۵۴۱ رفت و ۵روز بعدش شد۲۴۳💔دکترت چی گفته؟

سنو انجام ندادین؟

داخل سونو گفتن هیچی معلوم نیست زود رفتم.هفته بعدشم ک رفتم گفتن ضخامت رحم اومده پایین رو۷ قبلش ۱۱بود.

دکتر گفت نه داخل رحمه نه خارجش

دفع شده بخاطر خونریزی بعدش که زیادتر داشتم

به منم گفتن😢همش چرت و پرته.خارج رحمی اینهمه رشد نمیکنه بتا.بعد۲ روز رفتی؟

نه من اخربار که رفتم125بود یه هفته بعدش رفتم باید هر 48ساعت دوبرابر میشد یعنی برا من باید 1000باشه اما800بود باز فردا باید برم چک بشه