2777
2789
عنوان

بچه ها میشه راهنماییم کنین لکه بینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آز خون که دادی ۲روز بعدش تکرار کردی؟روز دقیقشو بگو؟

پنجشنبه هفته پیش تیتر دادم شد125این هفته یعنی دیروز شده بود 800من رفتم ازمایش که به صفر رسیده باشه دکتر گفت داره دفع میشه ولی وقتی دیدم اومده بالا شوک شدم دکتر خودشم تعجب کرد 

نه برا من اولش قهوه ای روشن بود بعد تیره شد اول هفته ای هم یه لخته ازم دفع شد که ماما گف اینا چیزی ن ...

۳بار پشت هم بتا دادم اوکی بود.ولی هفته بعدش دیگه تو سونو هیچی نبود.و بتام بعد۵ روز۲۴۳ شد از ۱۵۴۱

انشالله که  واسه شما طبیعی باشه.هیچ مشکلی پیش نیاد براتون

پنجشنبه هفته پیش تیتر دادم شد125این هفته یعنی دیروز شده بود 800من رفتم ازمایش که به صفر رسیده باشه د ...

🥺انشالله که  بمونه برات.خونریزی فقط استرس به مادر میده لعنتی.دکترا هم هیچ کار نمیکنن جز پول گرفتن الکی و تز دادنای بیخود.به من گفتن برو بشین خونت خونریزی افتادی یعنی دفع شده و حتی سونو هم نرو خیلی راحت

🥺انشالله که بمونه برات.خونریزی فقط استرس به مادر میده لعنتی.دکترا هم هیچ کار نمیکنن جز پول گرفتن ا ...

وااای ولی بنظرم سنو برو که چیزی نمونده باشه یا حداقل یه تیتر بده ببین صفر شده یانه خطرناکه دست روی دست نذار

نه اصلا کاری به بچه نداریم تو باید بری که بتات صفر شده باشه که برات خطری نداشته باشه

تا۶ هفته کاذب الکی میندازه چون سقط شده.تا ۲ماه تموم بشه بدنت اوکی بشه.یا حداقل پاک بشی بعد پریود بشی دوباره ک پاک شدی آز بتا بدی اونموقعه صفره