2777
2789
چندسالي ميشه كه شمال نرفتم به يه دلايلي ولي آوازه ي برخورد بد مردم شمال رو با مسافرا زياد ميشنيدم بر ...

حرفاشون درباره ی سریا ک گند میزنن به شهر واقعا درسته من شمالی نیستم اما قبول دارم

اما اینکه میگن نیاید خیلی حرف مسخره ایه.

کل ایران مال همه هستش نیا و بیاش دست کسی نیست اصلا!

چتونه بابا شما شمالیا

شمااختیار خونه های خودتونو دارین ولا غیر

ماهم شهر توریستیم همیشه سال مسافر داریم هم میریزن هم میپاشن هم چادر میزنن 

پس باید چوب برداریم بیوفتیم دنبالشون؟ 

جنبه داشته باشین یکم شما فقط چند ماه از سالو مسافر دارین ما همیشه درطول سال

شکایتتونو ببرین برای خدمات شهرداری نه مردم ک تنها تفریحشون مسافرته

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی در کل تقسیم شمالی ها هم هست از اونور زمینهاشون رو میفروشن به غیر بومی ها از اونور مینالن..خب اینا همونهایی هستن که تو این شهرها بهشون ویلا فروختین..خریدن که بیان سفر دیگه

والا مشخصِ برمیگرده به کی! منی که اومدم یه سوال پرسیدم تا ببینم گرمه یا نه یا تویی که مث طلبکار ها اومدی نوشتی بیاید تا دهنتون سرویس بشه بی شعوری دیگه ادب یادت ندادن این همه هم زیر همین تاپیک از دستت شاکین ولی از رو نمیری بی تربیت بی شخصیت 

اها اره زنجانیام خیلی خوبن اما درکل درست میگی ادم با قومیت خودش وصلت کنه اوکی تره واقعابا وجود اینکه ...

بازم هر چی بگی شمال و اردبیل اصلا جور در نمیاد 

دو طرف اذیت میشن 

زنجان حقیقتا زیاد چیزی دربارشون نمیدونم 

خب مام ک غیر از این نگفتیم🤦‍♀️حالا شما رو اون کاربری ک بخاطر آموزه های کودکیشون میگفت مسافرا کثیف و ...

ندیدم پستشو به خدا 😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره شلوغه، به خدا علاوه بر ما به خود مسافرها هم خوش نمیگذره، طبیعیه مثل همه جای دیگه وقتی تقاضا زیاد ...

اره بابا همه جاهمینه جای توریستی گرون تره بعدشم برن ازفروشگاه های کوروش وجانبو قیمتا ثابته حالا ی جا میخوای سوغاتی بخری دیگه اون میل خودته من میخرم و گرونم بدن تفنگ روسرم نذاشتن ک ولی بنظرم ک گرون نمیدن .هزینشا شمالیا چندبرابر با نابودی جنگلا میدن و کل ایران چون اون جنگلا مال ی کشوره .شما چراشرمنده باشی ولی وای چ اتفاق بدی .اره دیگه ایمنی رارعایت نمیکنن تقصیزخودشونه ایشالله بلا ازهمشون بدورباشه

بازم هر چی بگی شمال و اردبیل اصلا جور در نمیاد دو طرف اذیت میشن زنجان حقیقتا زیاد چیزی دربارشون نمید ...

اره درسته.

منم نامزدم از قومیت دیگه ایه بابام مخالف بود کلاً.

ولی در کل تقسیم شمالی ها هم هست از اونور زمینهاشون رو میفروشن به غیر بومی ها از اونور مینالن..خب این ...

ماهم تو‌زیباشهر یا همون زیباکنار دوسالی میشه ویلا خریدیم بخدا طوری رفتار میکنن ی سری که اجازه نداریم پا توی ویلای خودمون بزاریک

ولی در کل تقسیم شمالی ها هم هست از اونور زمینهاشون رو میفروشن به غیر بومی ها از اونور مینالن..خب این ...

همشون که زمین و ویلا ندارن، یه عده فرصت طلب هستند که حتی زمینهای شالیزار خودشونم بخاطر سود بیشتر میفروشن یا ویلاهاشونو به قیمت دوبله سوبله اجاره میدن و دودش میره تو چشم همه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃