2777
2789
اره بابا همه جاهمینه جای توریستی گرون تره بعدشم برن ازفروشگاه های کوروش وجانبو قیمتا ثابته حالا ی جا ...

ان شالله. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون که زمین و ویلا ندارن، یه عده فرصت طلب هستند که حتی زمینهای شالیزار خودشونم بخاطر سود بیشتر میف ...

پلاک ماشین و لهجه ت بفهمن تهرانی ای دنبال پاچت میگردن و جوری فرو میکنن توش تا ۱ ماه جاش درد کنه 😂😂😂💔

الان راضی ای ؟

راستش اخلاقایی که بابام میگفت اینا دارنو من انکار میکردم و میگفتم نه بابا استثنا هم هست و فلان

الان بعد چند ماه آشکار شده !

اما درکل ادمای خوبین و پشیمون نشدم.

عزیزمممم❤️‌ واقعا شهر قشنگیه هربار خواستید بیاید اون ورا ماویلا داریم‌اونجا قدمتون رو چشم

قربونت مهربون 😘

بچه بودم زیبا کنار زیاد می رفتیم کلی خاطره خوشگل دارم.

راستش اخلاقایی که بابام میگفت اینا دارنو من انکار میکردم و میگفتم نه بابا استثنا هم هست و فلان الان ...

انشالله خوشبخت ترین باشی و روز یه روز به اون چیزی ک دوس داری نزدیک تر شین♡

شمال رو یه نیمکت بری بشینی یه نفر با دستگاه پوز بالا سرت وایساده پول بگیره انگار برره هست🤣

بعد مسافرا بدم هستن

اره بدن ک پول مفت تو جیبتون میکنن 

پول میگیرین بگیرین بابا ولی حداقل خدماتم بدین ن پول زور فقط بگیرین

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

پلاک ماشین و لهجه ت بفهمن تهرانی ای دنبال پاچت میگردن و جوری فرو میکنن توش تا ۱ ماه جاش درد کنه 😂😂 ...

میفهممت کاملا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بخاطر ۴ تا مسافر کثیف و طلبکار ،ما محل زندگیمونو ترک کنین عزیزم؟ این حرفیه؟؟؟.ما بیکار ک نیستیم.اینج ...

عزیزم ما خودمون هر وقت میریم مسافرت پلاستیک زباله برمیداریم و اگه زباله ای بود داخلش میندازیم و بعد میبریم توی سطل زباله میندازیم.

ولی شمال اصلا شهرداری درست و حسابی نداره. ما اونجا ویلا داریم، همه ی همسایه هامون هم محلی هستند، باور کن خودشون اشغال را از پنجره شون پرت میکنند پایین.

اون سطلهایی که گذاشتن سرازیر میشه اصلا شهرداری جمع اوری نمیکنه.

ما پارسال زباله ها را از یه قسمتی از کوچه جمع اوری کردیم و پدرم رفت تذکر داد دیگه از پنجره چیزی نریزید، سه ساعت بعد از پوشک بچه بگیر تا یه تیکه موکت و ... انداخته بودند.

من نمیگم تمام شمالی ها اینجورند خوب مسافرهایی هم داریم این اخلاق را داشته باشند ولی شهری مثل اصفهان هم مسافر میاد و میره شما یه زباله روی زمین نمیبینید.

هم شهرداری خوبی داره هم مردمش زباله نمی اندازند.

بازم میگم باید هم از لحاظ شهرداری اوکی بشه هم از لحاظ فرهنگ بعضی از مردمش، اونوقت مسافر به خودش اجازه ی همچین کاری نمیده🌹

خب دیگه برین سراغ همون همشهری ها گلم تقصیر مسافرم نیست

درسته . گفتم خودمم که تقصیر مسافر نیست، شاید تقصیر رسانه است که تو معرفی جاهای جدید کم کاری میکنند مردم کمتر با مناطق جدید آشنا هستند و اینطور این حجم زباد مسافر باعث دلخوری مسافر و میزبان میشه 

من خودم اینجا ساکنم تو سوپری ها هم بعضی هاشون یه کاغذ و بنر زدن خونه میفروشن..یعنی همه جا بنگاهیه بریا فروش ملک و زمین به مسافرا...خب برین سراغ همون املاکی ها که دارن شالیزارها هم میفروشن به مسافر...چرا باید یقه مسافرو چسبید؟؟؟

میبینی طرف املاکیه توش برنجم داره میفروشه یه تیر و صد نشون....میبینی مغازه خوار و بار داره کنار جاده زده ویلا اجاره --ویلا فروشی....خب اینها رو باید خود شمالیها و مسئولینش مدیریت کنم شهرها بی صاحب رها شدند ...مسافرم وقتی مردم بومی میخوان چرا نیاد؟؟ میاد دیگه

عزیزم ما خودمون هر وقت میریم مسافرت پلاستیک زباله برمیداریم و اگه زباله ای بود داخلش میندازیم و بعد ...

قربون ادم چیز فهم

ما ک نتونستیم این حرفو حالیشون کنیم شاید از زبون شما بفهمن

من دقیقا اصفهانیم و کل طول سال اینجا مسافر هست

ولی مدیریت داره این شهر

یه چوب کبریت نمیتونی پیداکنی کف خیابون

فرهنگ سازی شده

مردم ک اصلا چیزی نمیریزن 

مسافرام ک میریزن سریع پاکبانا جمع میکنن

هیچوقتم به کسی نپریدیم بگیم نیاین شهر ما اینجا ارثیه آبا اجدادیمونه😁

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤