2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 46 پست

من بهش بی احترامی نکردم تا دیروز که واقعا کار زشتی کزد البته اینکاراش واسه یکسال و نیم هس ک ادامه داره و بالاخره منم صبرم سرریز شد 

هروقت صداش میکردم یه پسوند جان هم میگفتم   ، بهش شما میگفتم ولی اون بی ادب حتی خداحافظی نمیکنه وقتی از خونمون میرع 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین گلم درکت میکنم ولی از قدیم گفتن زبون نرم مار را از خونه اش میکشه بیرون . 

بنظرم همین امروز با برادرت صحبت کن بگو از قیافت فهمیدم ناراحتی ولی عزیزم تو باید با رفتارت کاری کنی دلخوری پیش نیاد . ما خوشحالیم تو سرو سامان گرفتی ولی رفتارهای نامزدت درست نیست . من میام اینجا کمک مادرم همه کار میکنم وظیمه چون میخام ی لقمه نون بخورم درست نیست مادر با این وضع قلبش جلو ماها بزاره برداره ولی نامزدت میشینه سرش تو گوشی تا اماده بیاد جلوش رستوران ک نیست ولی زشته من بخام دستمال استفاده شده هم دولا شم بردارم . اینقدر از اینجا موندن هم باعث این همه کدورت میشه رفت و امدشو خودت تنظیم کن . 

استارتر ادم با حرف نزدن فقط خودخوری میکنه بخدا بهترین فرصته ک رفت و امدشو کم کنی ببین کجاست بهت گفتم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
بزار قهر کنه. ادم باید درک و فهم داشته باشه. میدونی اگه ماهی یکبار میومد میگفتیم آره حق با اونه ولی ...

دقیقا مهمون ک نیس دیگه یسال و نیم گذشته هنوز احساس مهمان بودن داره اونم ب قول شما ماهی یبار بیاد خب مهمون هست و توقعی نیس الان دیگ عضوی از خانوادس

دقیقا مهمون ک نیس دیگه یسال و نیم گذشته هنوز احساس مهمان بودن داره اونم ب قول شما ماهی یبار بیاد خب ...

وقتی گفت میرم ۲ هفته دیگه میام شماها و داداشت چی گفتید ؟

خیلی آروم و منطقی با برادرت حرف بزن.بگو من بخاطر خودتم فردا که رفتید سر خونه زندگی خودتون همین عادت ...

همین تصمیم رو دارم ولی میترسم اوتقدر دروغ گفته باشه ب داداشم ک پشت اونو بگیره

ببین گلم درکت میکنم ولی از قدیم گفتن زبون نرم مار را از خونه اش میکشه بیرون . بنظرم همین امروز با بر ...

دقیقا همین تصمیم رو دارم گلم ، مرسی ازت 

از بس شلختس باورت میشه لباس زیرش یبار تو اتاق گیر کرد ب انگشت پای شوهرم😔🤦‍♀️ مردم از خجالت 

وقتی گفت میرم ۲ هفته دیگه میام شماها و داداشت چی گفتید ؟

هیچی من ک اصلا حرف نزدم باعاش داداشمم هیچی نگف ولی مطمئنم تو راه ب داداشم چیزی گفته ک داداشم دیشب ناراحت بود با منم حرف نمیزد 

دقیقا همین تصمیم رو دارم گلم ، مرسی ازت از بس شلختس باورت میشه لباس زیرش یبار تو اتاق گیر کرد ب انگش ...

حتما باهاش صحبت کن . همه را نگو ولی اگه دیدی داداشت پورو بازی دراورد همین مورد هم بگو . 

۱۰ ساله مامان من نمیزاره کلامی من و خواهرم حرف بزنیم بخدا پیر شدیم از رفتار عروسمون ولی سری اخر ک به برادرم گفتم اینقدر راحت شدم انگار ی کوه از سرم برداشتن و برادرم هم فهمید ک حد هرکسی چقدره 

حتما باهاش صحبت کن . همه را نگو ولی اگه دیدی داداشت پورو بازی دراورد همین مورد هم بگو . ۱۰ ساله ماما ...

آره میگم ولی میترسم آخرم مقصر من بشم ، معمولا داداشا تا زنشون باشع ب خواهر و مادر اهمیت نمیدن 

ما از هیچی براش کم نمیزاریم حقمونم نیس ک باهامون عین کلفتا رفتار کنه 

هیچی من ک اصلا حرف نزدم باعاش داداشمم هیچی نگف ولی مطمئنم تو راه ب داداشم چیزی گفته ک داداشم دیشب نا ...

ب درک ک بره . بره ۱ ماه دیگه بیاد . 

با داداشت با خوبی و ارومی حرف بزن گریه و ناله نداریم مردها از فلسفه چینی بدشون میاد ۴ تا حرف بزن درست بزن . تو گوشیت بنویس چیا بهش بگی ک بدونی چیا مهمه.  نزار حرمت ها شکسته بشه . نتیجه را بهم بگو 😅😅

ب درک ک بره . بره ۱ ماه دیگه بیاد . با داداشت با خوبی و ارومی حرف بزن گریه و ناله نداریم مردها از فل ...

باشه گلم میگم امروز عصر میرم خونه ببینم ب مامانم چیزی گفته یا نه داداشم. ، مرسی ازت گلی

آره میگم ولی میترسم آخرم مقصر من بشم ، معمولا داداشا تا زنشون باشع ب خواهر و مادر اهمیت نمیدن ما از ...

نه همیشه حق جلوتر میره .  دیدی چی شد جواب این یسال و نیم ؟ دیگه زیادی در دسترسش نباشید و سرویس ندید مشخصه دختر پروعیه رو ندید بهش . قهر نکنید ولی رو ندید