2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 46 پست

من بهش بی احترامی نکردم تا دیروز که واقعا کار زشتی کزد البته اینکاراش واسه یکسال و نیم هس ک ادامه داره و بالاخره منم صبرم سرریز شد 

هروقت صداش میکردم یه پسوند جان هم میگفتم   ، بهش شما میگفتم ولی اون بی ادب حتی خداحافظی نمیکنه وقتی از خونمون میرع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین گلم درکت میکنم ولی از قدیم گفتن زبون نرم مار را از خونه اش میکشه بیرون . 

بنظرم همین امروز با برادرت صحبت کن بگو از قیافت فهمیدم ناراحتی ولی عزیزم تو باید با رفتارت کاری کنی دلخوری پیش نیاد . ما خوشحالیم تو سرو سامان گرفتی ولی رفتارهای نامزدت درست نیست . من میام اینجا کمک مادرم همه کار میکنم وظیمه چون میخام ی لقمه نون بخورم درست نیست مادر با این وضع قلبش جلو ماها بزاره برداره ولی نامزدت میشینه سرش تو گوشی تا اماده بیاد جلوش رستوران ک نیست ولی زشته من بخام دستمال استفاده شده هم دولا شم بردارم . اینقدر از اینجا موندن هم باعث این همه کدورت میشه رفت و امدشو خودت تنظیم کن . 

استارتر ادم با حرف نزدن فقط خودخوری میکنه بخدا بهترین فرصته ک رفت و امدشو کم کنی ببین کجاست بهت گفتم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
بزار قهر کنه. ادم باید درک و فهم داشته باشه. میدونی اگه ماهی یکبار میومد میگفتیم آره حق با اونه ولی ...

دقیقا مهمون ک نیس دیگه یسال و نیم گذشته هنوز احساس مهمان بودن داره اونم ب قول شما ماهی یبار بیاد خب مهمون هست و توقعی نیس الان دیگ عضوی از خانوادس

دقیقا مهمون ک نیس دیگه یسال و نیم گذشته هنوز احساس مهمان بودن داره اونم ب قول شما ماهی یبار بیاد خب ...

وقتی گفت میرم ۲ هفته دیگه میام شماها و داداشت چی گفتید ؟

خیلی آروم و منطقی با برادرت حرف بزن.بگو من بخاطر خودتم فردا که رفتید سر خونه زندگی خودتون همین عادت ...

همین تصمیم رو دارم ولی میترسم اوتقدر دروغ گفته باشه ب داداشم ک پشت اونو بگیره

ببین گلم درکت میکنم ولی از قدیم گفتن زبون نرم مار را از خونه اش میکشه بیرون . بنظرم همین امروز با بر ...

دقیقا همین تصمیم رو دارم گلم ، مرسی ازت 

از بس شلختس باورت میشه لباس زیرش یبار تو اتاق گیر کرد ب انگشت پای شوهرم😔🤦‍♀️ مردم از خجالت 

وقتی گفت میرم ۲ هفته دیگه میام شماها و داداشت چی گفتید ؟

هیچی من ک اصلا حرف نزدم باعاش داداشمم هیچی نگف ولی مطمئنم تو راه ب داداشم چیزی گفته ک داداشم دیشب ناراحت بود با منم حرف نمیزد 

دقیقا همین تصمیم رو دارم گلم ، مرسی ازت از بس شلختس باورت میشه لباس زیرش یبار تو اتاق گیر کرد ب انگش ...

حتما باهاش صحبت کن . همه را نگو ولی اگه دیدی داداشت پورو بازی دراورد همین مورد هم بگو . 

۱۰ ساله مامان من نمیزاره کلامی من و خواهرم حرف بزنیم بخدا پیر شدیم از رفتار عروسمون ولی سری اخر ک به برادرم گفتم اینقدر راحت شدم انگار ی کوه از سرم برداشتن و برادرم هم فهمید ک حد هرکسی چقدره 

حتما باهاش صحبت کن . همه را نگو ولی اگه دیدی داداشت پورو بازی دراورد همین مورد هم بگو . ۱۰ ساله ماما ...

آره میگم ولی میترسم آخرم مقصر من بشم ، معمولا داداشا تا زنشون باشع ب خواهر و مادر اهمیت نمیدن 

ما از هیچی براش کم نمیزاریم حقمونم نیس ک باهامون عین کلفتا رفتار کنه 

هیچی من ک اصلا حرف نزدم باعاش داداشمم هیچی نگف ولی مطمئنم تو راه ب داداشم چیزی گفته ک داداشم دیشب نا ...

ب درک ک بره . بره ۱ ماه دیگه بیاد . 

با داداشت با خوبی و ارومی حرف بزن گریه و ناله نداریم مردها از فلسفه چینی بدشون میاد ۴ تا حرف بزن درست بزن . تو گوشیت بنویس چیا بهش بگی ک بدونی چیا مهمه.  نزار حرمت ها شکسته بشه . نتیجه را بهم بگو 😅😅

ب درک ک بره . بره ۱ ماه دیگه بیاد . با داداشت با خوبی و ارومی حرف بزن گریه و ناله نداریم مردها از فل ...

باشه گلم میگم امروز عصر میرم خونه ببینم ب مامانم چیزی گفته یا نه داداشم. ، مرسی ازت گلی

آره میگم ولی میترسم آخرم مقصر من بشم ، معمولا داداشا تا زنشون باشع ب خواهر و مادر اهمیت نمیدن ما از ...

نه همیشه حق جلوتر میره .  دیدی چی شد جواب این یسال و نیم ؟ دیگه زیادی در دسترسش نباشید و سرویس ندید مشخصه دختر پروعیه رو ندید بهش . قهر نکنید ولی رو ندید