2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 46 پست

هرموقع میاد تشکشو که نصفه نیمه جنع میکنه عصرام ملافه میندازه جمع نمیکنه بطری آب رو برمیداره سرجاش نمیزاره ظرف کمک نمیکنه باهامون غذا ک اصلاااا 

باور کنین اونقدر شلخته اس ک لباس زیراشو ما پشت سرش جمع میکنیم و حتی دستمالایی که توی رابطشون استفاده میکنن گاهی من از پشت سرش جمع میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامانم مریض هست و شاغل ، اصلاااا کمکش نمیکنه وقتایی ک من نیستم ، انگار میاد هتل درصورتی ک خونه خاله هاش کار میکنه 

حالا دیروز از حرف من ناراحت شده جلو داداشم دست پیش زد ک پس نیفته گف منو ببر خونمون تا دو هفته دیگم نمیام خونتون 

حالا دیشب داداشم معلوم بود ک ناراحته و خدا میدونه چیا گفته ک خودشو بی گناه نشون بدع و منو مقصر 

واقعا آدم حرصش میگیره حتی مهمون غریبه بیاد فعالیتش بیشتره از زنداداشم 

چطور خونه خاله ها و داییاش اینا کار میکنه خونه ما ک میرسه درد و مرض میگیزع ، هربارم میاد خودشو ب یه مریضی پیزنه

مامانم مریض هست و شاغل ، اصلاااا کمکش نمیکنه وقتایی ک من نیستم ، انگار میاد هتل درصورتی ک خونه خاله ...

بزار قهر کنه. ادم باید درک و فهم داشته باشه. میدونی اگه ماهی یکبار میومد میگفتیم آره حق با اونه ولی هفته ای سه چهار روز دیگه عضو اون خونس. نمیشه که

و خدایی که در این نزدیکیست 
حالا دیشب داداشم معلوم بود ک ناراحته و خدا میدونه چیا گفته ک خودشو بی گناه نشون بدع و منو مقصر واقعا ...

خیلی آروم و منطقی با برادرت حرف بزن.

بگو من بخاطر خودتم فردا که رفتید سر خونه زندگی خودتون همین عادت هارو داره زنت اونجا کی جمع میکنه براش؟

بگو عادت های بد زنت رو تا عقدید اصلاح کن.

بگو مادر مریضه باید کمک حالش باشیم.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
عزیزم شما میگی‌هرروز اونجایی پس کارارم باید بکنی دیگ ایشونم وقتی کم میاد دیگ ب عنوان مهمون میاد قرار ...

عزیزم نمیگم یسره کار کنه اون حتی همین کارایی هم ک شما گفتی نمیکنه حتی وقتایی ک من نیستم مامانمم مشکل قلبی داره

واقعا خیلی دل گنده ای داره من نهایتا چهار پنج ماه یکبار میرم خونه مادرشوهرم درحد دوساعتبه نظرم به دا ...

تقصیر داداشمه در اصل چون اونقدری بهش رو داده ک ب خودش احازه همچین کارایی میده 

یجوری رفتار میکنه زنش انگار ما کلفتشیم