2777
2789
عنوان

از دست شوهرم

255 بازدید | 24 پست

فردا روز تولد دختر خواهرمه و شوهرم میگه هیچی براش نخر پول ندارم نرو ولی من خودم میرم سرکار خرج خونه رو من میدم حالا یک پارچه ای از قبل دارم خیاطی مامانم بهم یاد دارم بنظرتون لباس 👗 خوبه با اینکه ۱۱ سالش میشه ولی از لباس خوشش نمیاد نمیدونم چه مدلی بدوزم پارچمم قدیمی ساتن قرمز  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کتابی دفترچه فانتزی ای، لاکی، کش مویی چیزی بگیر، ساده ولی کاربردی

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

به نظرم یه تاپ و شلوارک و جوراب اسپرت قیمت مناسب میتونی پیدا کنی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کاش عروسک بگیری

میگه پول نداره عروسکاهم الان قیمتشون نجومیه من خودم دوماهه نخریدم

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
با اینکه ماه پنج ملیون میگیرم شوهرم میگه همش مال منه

عزیزم این جور درست نیست پایه و اساس رو باید درست کنی پول خانم برای خودشه.اگرم تو زندگی لطف کنه بذاره لطفشه.

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
امممم یک پارچه بگیره بدوزه🥺

راست میگیا ولی زمان بره، هرچی بگی یه بهونه دارم😂