من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
منم سال دوازدهمم همین فکرو می کردم چون تابستون نخونده بودم مهر ماه که شد هی می گفتم نمیشه خیلی دیره من نمی تونم اینا عزت نفسمو خیلی پایین اورد و باعث شد من خیلی خیلی دیر شروع کنم هر بار می گفتم کاش کاشکی از همون مهر می خوندم مطمئن بودم اگه مهر شروع می کردم می تونستم خودمو برسونم چون خیلی هام از همون مهر ماه شروع می کنن لطفا نا امید نباش و اشتباه منو نکن تو کلییییی وقت داری حتما همش تموم میشه
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....