2821
2789

لایک میکنی؟

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم نخوندم ولی اشنا داریم تحصیل کرده . خب ترمهای اول آنانومی و درسای مرتبط با زیست اینا پاس میکنی . همزمان دروس پایه ریاصی فیزیکم جلو میبری . هر چقدر جلوتر میری درسا تخصصی تر میشن و واحدهای مرتبط با ریاضی فیزیک ( بستگی به گرایشتم داره ) بیشتر و سنگین تر میشن . ولی خب از لحاظ بازار کار مبتونی تو بیمارستان باشی یا تو شرکتا کار کنی یا خودت تاسیس کنی اصلا . مهاجرتم اوکیه 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

من پارسال راجب رشته ها تحقیق کردم مهندسی پزشکی در ایران چندان رونقی نداره چون ک ایران خودش وسایل پزشکی تولید نمیکنه که مهمد های مربوط ب این رشته بخوان برن تعمیر کنن و خب نسبت ب جذبی ک داره خیلی کم نیرو میخواد

رشتت ریاضیه؟من تجربی بودم پارسال با سوابق زدم نیوردم😑😣💔تجربی باشی معدل بالا می خواد ریاضی هم رتبه ...

با رتبه ۶۲ هزار دوستم داره غیر انتفاعیشو میخونه تجربیم بود

دارم انتخاب رشته میکنم اینم میتونم بزنم

انتخابش نکن بازار کار آنچنانی نداره ، یه فامیلمون ۴ سال خونده کارش نبود رفته الان ور دست یه پزشک کار می کنه ! حداقل یه چیزی برو که برای خودش شغل داشته باشه

الهم عجل لولیک الفرج