2777
2789
عنوان

تجربی

74 بازدید | 6 پست

تجربی چقدر سخته ؟ یعنی کسی که رفته انسانی و ریاضی ضعیفه از پسش برنمیاد ؟اینقدر سخته؟یعنی حتی به امتحان کردنش هم نمی ارزه؟رفتم انسانی و همه رشته ها هم خیلی وقت باید درس بخونی تا بتونی ی جا استخدام بشی ؟ یعنی امتحانش نکنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوای بری تجربی باید از همچیز بزنی 

ریاضی و تجربی سختیشون به یک اندازه س تقریبا ولی تفاوتشون اینه که تو کنکور ریاضیو خرابم کنی بخاطر اینکه تعداد کسایی که کنکور ریاضی میدن از ظرفیت دانشگاه ها خیلی کمتره خیلییی راحت مهندسی قبول میشن 

یعنی بدترین رتبه شونم از توش مهندسی درمیاد

ولی تو رشته تجربی حتی برای پرستاری هم که به نظر ساده میاد باید خیلیییی تلاش کنی 

و بنظرم اول ببین به چی علاقه داری

بچه ها منی که رشته دانشگام هنر بود و هنرستان بودم چی ؟

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰