2777
2789

چقدحسودپیدامیشه انگاراصلاپیدانمیشه چنین چیزی قدبلندموبلندهیکل قشنگ خخخخخ خندم گرفت خیلیاتومجازیم حسادتشون پیداست

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
چرا اینجوری برخورد کردین مگه میشناسینشون یا مارو میشناسه پز بده عزیزم تو اینستا عکس بزار کم کم برات ...

خوب شد ك بعضيا هم هستن ك درك كنن واقعا ممنونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفتو قبول دارم ولي مشكلي ك دارم اينه ك شوهرم نميزاره

خب باهاش منطقي صحبت كن و بگو ي مدت كوتاه بهت فرصت بده تا خودتو ثابت كني و اگه ديدين راه خوبي نيست يا خودت خوشت نيومد به حرف ايشون عمل ميكني

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
والا ي بار نوشتيم دوس پسر يكي اومد ريپلاي كرد خدا اينا رو گور ب گور كنه 😕😕 

لابد تازه کات کرده بود اعصاب نداشت 😂

جدی نگیر

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
خب باهاش منطقي صحبت كن و بگو ي مدت كوتاه بهت فرصت بده تا خودتو ثابت كني و اگه ديدين راه خوبي نيست يا ...

اره دارم همين حرفا رو بهش ميزنم ببينم چي ميشه دعا كنين واضي بشه خيلي دوس دارم

مگه اومده گفته خوشگل میا زشتم که میگین عکس بده مثل این که اونایی که بهش ایراد میگیرن خودشون بیشتر سوادشون ته کشیدهههههه میگه شوهرمو چطور راضی کنم !!!طرف میگه تا عکس ندی ما هیچ نظری نمیتونیم بدیم😨😨😨😨😨اصلا موضوع تاپیکش چه ربطی به عکس گذاشتن داره!!!

مگه اومده گفته خوشگل میا زشتم که میگین عکس بده مثل این که اونایی که بهش ایراد میگیرن خودشون بیشتر سو ...

هرچي هم گفتيم متوجه نشدن ب چيزا ديگه گير دادن فقط فضوليشون رفت رو اينكه ببينن قيافم چطوره

هرچي هم گفتيم متوجه نشدن ب چيزا ديگه گير دادن فقط فضوليشون رفت رو اينكه ببينن قيافم چطوره

اصلا مگه موضوع چهره ی شماست؟؟؟عنوان تاپیک اینه چطوری شوهرمو راضی کنم دیگه به بقیش چیکار دارن!!