2777
2789
شما همتون گير دادين ب همون مدلينگ هه بعدشم من اومدم راهنماييم كنين واقعا ممنون هه

من راهنماييت كردم كامل بخون، دنبال ميانبر نباش يه شبه نميشه مدل شد يكم مطالعه كن ست كردنو شروع كن از روي دانش يه صفحه اينستا باز كن و كم كم خودتو معرفي كن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه خارجی بودم حالا مدل بودم😐 به لحاظ قیافه نمیگما. چهرم معمولیه. قدو هیکل میگم😞 هر جا میرم بم میگن. چه فروشنده ها چه دکترا😞

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
مگه اينجا ميشه حرف از دوس پسر زد؟😂 تا ميگيم دوس پسر ترور ميشيم 😰

اینجا نداشته باشی ترور میشی 😂 کجای کاری؟

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
من راهنماييت كردم كامل بخون، دنبال ميانبر نباش يه شبه نميشه مدل شد يكم مطالعه كن ست كردنو شروع كن از ...

همه اينايي ك ميگي رفتم و ميدونم و بحث ٤ تا عمس ني

مسابقه دختران شايسته رو ببين و سعي كن علاوه بر زيبايي و اندام نكات نثبت ديگه هم به مرور اضافه كني و بنظرم فقط سراغ برند هاي معتبر برو مثلا اون خانم نيلوفر بهبودي خيلي ادعا داره ولي عكساش فقط تبليغ برند هاي ارزون قيمته 

من خودم ي مدت مدل آرايش چشم بودم و راضي هم بودم اما سنم بالاتر رفت و رفتم سراغ درس و كار در رشته ديگه اي

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

چرا اینجوری برخورد کردین مگه میشناسینشون یا مارو میشناسه پز بده

عزیزم تو اینستا عکس بزار کم کم برات سفارش میاد لباس مجانی و پول میدن که بپوشی عکستو بزاری وخیلی خیلی معروفتر میشی تا تو یک کانال ناشناس چند تا عکس پر ارایش برای شال و مانتو بگیرن ازت

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اگه هدفمند شروع كن 

قطعا موفق تر ميشي

منظورم ي مدل با پرستيژ هست نه از اونايي كه الان همه جا زياد شده و الحق بعضي ها ژست ها و چهره ها خيلي مبتديانه اس 😕

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
اگه هدفمند شروع كن  قطعا موفق تر ميشي منظورم ي مدل با پرستيژ هست نه از اونايي كه الان همه جا ...

حرفتو قبول دارم ولي مشكلي ك دارم اينه ك شوهرم نميزاره