2777
2789
ةلي من واقعا دوس دارم 

شوهرتو راضي كن برو اينستاي شوهر مدلا رو نشونش بده ك چقد ازشون حمايت ميكنن 😬😬 مثل arod شوهر جنيفر . Sunnery james شوهر داتزن. Herman nicoli شوهر كنديس. Zayn malik شوهر جيجي

مهم نيس كه ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيستيم 😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتو راضي كن برو اينستاي شوهر مدلا رو نشونش بده ك چقد ازشون حمايت ميكنن 😬😬 مثل arod شوهر جنيفر . ...

زین مالک دوس پسره جی جیه

الکس رودریگز هم بی افه جنیفره

شوهر کجا بود 😁

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

خانم مدلينگ مصدر هست به معناي انجام كار مدل شدن و در واقع اسم يك حرفه هست و كسي كه كار مدلينگ رو انجام ميده مدل هست اول اينو بدون. دوما مدل شدن معناش اين نيست كه فقط چهارتا عكس بگيرن و هر كس چهارتا عكس داده بيرون مدل نيست مثلا تو اينستا همه مينويسن مدل!

شما اگه حرفه اي دنبال اينكاري حتما وو زبانت كار كن مطالعتو زياد كن و آگاهيتو راجع به مد

خانم مدلينگ مصدر هست به معناي انجام كار مدل شدن و در واقع اسم يك حرفه هست و كسي كه كار مدل ...

شما همتون گير دادين ب همون مدلينگ هه

بعدشم من اومدم راهنماييم كنين واقعا ممنون هه