2777
2789

کلید دار مسجده از آشناهامون هم هست

پارسال یبار اومد خاستگاری

بخاطر درس جواب نه دادیم

انگاری  منتظره درسم تموم شه😬

همش مجبورم باهاش روبوسی کنم 

امروزم که من مادرم مسجد بودیم خواهرشم اومده بود یه جوری منو ماچ میکرد که له شدم 

خواهره باز بحث رو نو کرد

یعنی همش با خودم دعا میکنم خدایا اون نیامده باشه، خدایا زودتر پسرش رو داماد کن من راحت شم😂

یه چیز  دیگه  انگاری فقط میخواد واسه پسرش زن بگیره فکر نکنم فرقی داشته باشه کی باشه آخه وقتی واسه من گفتیم نه گفت خواهر دیگش چی🤦‍♀️😐

(حالا من خواهرمم زمین تا آسمون با هم فرق داریم)

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

یعنی به جایی رسیدم که واسه دامادی پسرش دعا کنم بلکه راحت شم

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

اره فقط میخواد ی دختر ازتون بگیره😅

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادتون مورد پسندشه احتمالا . رفتار خانوادگیتونو خوب دیده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اره فقط میخواد ی دختر ازتون بگیره😅

هییی😶‍🌫😪

خودم حقیقتش از ازدواج سنتی خوشم نمیاد

میبینید چقدر راحت بیخیال شدن؟ انگار میخوان چیپس بخرن

به نظرم دختر و پسر باید همو ببینن و از هم خوششون بیاد

یه وقت بله نگید بهشون 

واقعأ خنده داره ولش کن اگه میتونی روبوسی نکن فقط دست بده کمتر تحویل بگیر شاید بیخیال بشن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

یه بار باهاش بد برخورد کنی یاد میگیره بشینه سر جاش به هر کسی رو میدین همین میشه دیگع

خب فکر کنم  سنشون ۵۵ یا ۶۰ به بالا باشه نمیشه چیزی گفت

خب فکر کنم سنشون ۵۵ یا ۶۰ به بالا باشه نمیشه چیزی گفت

وا 😐😐😐 چقدر از این تفکر بدم میاد 

خب بگو 

خانم محترم ما قصد وصلت با خانواده شما رو نداریم لطفا تمومش کنین تا حرمت ها شکسته نشده

با کمی اخم... 

خودتم انگار خیلی خوشت میاد هی میری اونجا

نه بابا گفتم که دعا میکنم نیاد

زیادم نمیرم شاید هفته  ای دو روز 

پسره رو هم نمیشناسم ولی میدونم  مطابق ملاک های من نیست