2777
2789
یه هفته زنگ و پیام زدن .موقعی ک من باهاش قهر بودم رفتع اینکارو کرده نمیدونم پیشش رفته یا ن

وای چی بگم عزیزم💔

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش دارم 😭😭😭😭نفسم داره بند میاد

اون چی دوست داره ،اگه داشت با این کارش ارزش تو رو نمی‌آورد پایین ،اگرم میخواببخشی لااقل زود نبخش 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نشونه هستیم اما خیلی بهش اعتماد داشتم ،بکارتم گرفته 💔قرار بود عقد کنیم

چی بگم من آخه عزیز دل،حالا اگه میخوای ببخشی لااقل زود نبخش،یعنی بخاطر کاری که کرده اصلا معذرت خواهی هم نکرد ،بکو پس یه چه دلیلی باهاش حرف زدی این ریز مکالمه ها برا چیه پس

چطور از طریق همراه من پیاماشو در اوردی

برونامه رو با شمارش نصب کردم ،رفتم تو برنامه قسمت خدمات، تو ریز مکالمه ها ،تاریخ و ساعت و شماره طرف ک زنگش زده و پیامش داده رو اورد

چی بگم عزیزم منم خیانت دیدم منتها ولش کردم ،بعضی وقتا فکرش که از سرم رد میشه با خودم میگم اگ اون بود ...اما بعد سریع یاد خیانتش و دروغاش میوفتم میگم حیف این ارامشم نیست 

چی بگم من آخه عزیز دل،حالا اگه میخوای ببخشی لااقل زود نبخش،یعنی بخاطر کاری که کرده اصلا معذرت خواهی ...

قلبم طاقت این درد نداره ،دست و پام بی دلیل میلرزه 

اونم گردن نمیگیره حتی وقتی این مدرک هارو دید 

ادعا دوس داشتن میکنه 

اما شماره دختره رو سیو کرده بود و یه اسم عاشقانه گذاشته بود 

قلبم طاقت این درد نداره ،دست و پام بی دلیل میلرزه اونم گردن نمیگیره حتی وقتی این مدرک هارو دید ادعا ...

خب در مورد همین سیو شماره و اسم عاشقانه چه تو ضیحی داره بده