2777
2789
عنوان

به نظرتون شما چه جور مادری هستید؟

305 بازدید | 14 پست

از مادری کردن خودتون راضی هستید؟مادر شادی هستید؟تونستید طوری رفتار کنید که بچه های شادی داشته باشید.

بیاید به هم کمک کنیم تا مادرهای شادتر، صبورتر وآگاهتری باشیم.

یادتونه دوست داشتید شما هم همسر ومونسی داشته باشید؟بچه داشته باشید؟حالا که اونها رو دا رید، قدرشونو میدانید؟

بیاید راهکارهای عالی برای هم توی این زمینه بگذاریم.

میام وتک تک نظراتتون رو می خونم.(لطفا به نظرات هم اعتراض نکنیم ،نظر همه محترمه) .شاد باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسش دارم و عاشقشم😍😍...پیش میاد عصبانی شم و یا حوصله نداشته باشم اما سعی میکنم سریع به حالت عادی برگردم حدااقل جلو فسقلی رعایت کنم ...اگرم بحث داشتیم با شوهرم جلو بچه نبوده...از الان تمرین میکنم هیچ وقت جلو بچه با باباش دعوا نکنم.😊

پسر من،بزرگ مرد تاریخ😊

من مادرخیلی بدی هستم همش سرم توگوشیه بچم تنهاخودش توخونه میچرخه شوهرم همش منودعوامیکنه میگه بابچه بازی کن یذره

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

یک مطلب از دکتر هلاکویی خوندم که زمانی بگذارید پدرومادر بشید که از بچگی بچه تون لذت ببرید.از  والدین بودن لذت ببرید.

من گاهی خیلی خسته میشم.شاغلم.شرایط کاریم سخته.فعلا از لحاظ جسمی هم دچار دردم.همینا باعث میشه که کم.تحمل بشم.وقتی هم که فرزندم با غلتک می ره روی اعصابم دیگه می برم ولی توی تنهایی به خودم نهیب می زنم که«چه خبرته خااااانم خودتو کنترل کن ،تو.که میدونی وقتی خودت شادتری بچه هم آروم تره ،پس به خودت بیا»

خلاصه اینکه سی دی های دکتر هلاکویی رو.گوش می کنم،سعی می کنم بررسی کنم که خصوصیات طبیعی فرزند من در این سن چیه؟و....

الان هم شدیدا  دنبال اینم که چطور شادتر باشم تا بتونم زندگیم رو شادتر وآ روم تر وبا صفا تر کنم

همسروفرزندانم رفتند منزل پدربزرگشون،منم فعلا دکتر بهم استراحت داده،این دو روز تعطیلی رو.توی خونه موندم استراحت.الان میرم تا سی دی دکتر هلاکویی برای سن نوجوانی رو.گوش کنم.(آخه بچه هام اول نوجوانی هستند)بازم میام ونظراتتون رو.می خونم.تا امشب بیاید و بگید شماچه کار مثبتی انجام دادید.پاشید پاشید ،برید یه بوسه به زندگی بزنید برگردید اینجا 

چه بحث جالبی... کاش ادامه پیدا کنه.

من شاید مادر ایده آل نباشم اما از خودم راضی هستم.در حد توانم وقت و انرژی گذاشتم.

یک ساله که  مادر هستم و اولویت  اولم مادری هست. حالا توی مرحله ای هستم که باید سایر جوانب زندگی رو هم پیش ببرم. امیدوارم موفق بشم مدیریت کنم.