2777
2789
عنوان

به شدت چاقم 😭

490 بازدید | 30 پست

وزنم نزدیک 120، تعریف از خود نباشه چهره خوشگلی دارم ولی وزنم زیادی بالاست باعث شده صورتم چاق بشه، مثلا من تا ساعت 5 عصر هیچی نمی‌خورم ولی مثلا 5 ناهار میخورم بعدم بيسکوئيت و هله هوله اگه باشه، خیلییی سخته که جلو خودمو بگیرم 💔شما تجربه دارید از کاهش وزن میشه بگید ممنون میشم 

مگه چقدر میخوری ؟؟منظورم حجمشونه .وزنتو نه برای چهرت بلکه برای مفاصلت بیار پایین 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بهت برنامه بدم عمل میکنی ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دچار اضافه وزنم 

الانم در حال رژیم

از تیر شروع کردم تا الان 10 کیلو کم کردم

وزنمو اینجا نمیگم اگ میخوای راجبش حرف بزنیم درخواست دوستی بده چون همدردیم

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید

ب منم میشه بدی؟

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

منم دچار اضافه وزنم الانم در حال رژیماز تیر شروع کردم تا الان 10 کیلو کم کردم وزنمو اینجا نمیگم اگ م ...

میشه ب منم برنامه ی رژیمتو بگی

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

رژیمت چجوریه

ترک قندی جات و هله هوله به اضافه غذای کم در کل کم میخورم و سختی میکشم 😀

استعداد چاقی هم دارم بدجوررر

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید

والا عزیزم باور نمیکنی خودم برنامه میریزم برا خودم بعد 1 هفته ول میکنم غذامم اصلااا زیاد نیست مثلا وقتی غذایی درست میکنیم که مرغ و گوشت داره اصلااا نمیتونم بخورم چون بدم میاد از اینطور چیزا و حجم غذامم کمه اتفاقا ولی بیشتر هله هوله اگه باشه میخورم که همین باعث میشه وزنم بره بالا

من 91 بودم کلی رژیم سرخود و حذف ناهار و حذف شام همه رو امتحان کردم جواب نداد رفتم دکتر تغذیه بهم برنامه غذایی داد یک سال 26 کیلو کم کردم رژیمشم اصلا سخت نیست هیچ وعده غذایی حذف نمیشه تنها چیزی که حذف کرد برام شیرینی شکلات نوشابه ،فست فود ،

رژیمش خیلی راحته اصلا گشنگی نمی‌کشی وزنم کم میکنی 3 وعده اصلی داره و دوتا میان وعده

من مشهدم اما دکتر ویزیت و تجویز آنلاین هم داره برا کسی که به هر دلیلی نمیتونه مراجعه کنه مطب

اگه دوست داشتی درخواست بده شماره منشیش رو بدم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اسلیو معده کن یکی از نزدیکانم انجام دادن پدرمادر دختر  یعنی پدر چیبگم نمیتونست بشینه از چاقی اونروز دیدمش گفتم خدایا این کیه فک کن ۷۵ کیلو بیشتر نمیشد ا  دخترش سنش کمه بعد از عمل اسلیو دوباره حامله است الان ماه های اخرشه

والا عزیزم باور نمیکنی خودم برنامه میریزم برا خودم بعد 1 هفته ول میکنم غذامم اصلااا زیاد نیست مثلا و ...

صبحانه ساعت ۹یا ۱۰ دو کف دست نان سنگک با پنیر لاکتیکی و خیار و گوجه 

ناهار یک ملاقه آش یا سوپ با دو کف دست نان سنگک 

میان وعده یک واحد میوه و یک مشت آجیل و چای سبز

شام یک کفگیر برنج یک ملاقه خورشت با سالاد کاهو خیار گوجه 

وعده آخر شب یک‌ لیوان شیر و یک مشت مویز 

نان سنگک رو بخر انداز کف دست (بدون احتساب انگشتان ) برش بده بذار جا یخی هروز دربیار بخور 

سرخ کردنی و کره و مربا و عسل و هله هوله ممنوع 

اگه میتونی درکنارش صبح‌ها باشگاه برو هفته ای دو کیلو لاغر میشی این برنامه اصولیه از دکتر تغذیه گرفتم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است