2777
2789
متوسطه ولی تپله و دستاش بزرگه چشماش درشته

اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت بیرون بعد با ی مگس کش بهش حمله کن😁اگه کامن نداره حشره کش عادی برن ولی کامن خیلی بهتره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت ...

کامن میزنم قویتر میشه 

خدایا میترسم 

دوس دالم   
اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت ...

نه من با حشره گش رو مارمولک کوچیک امتحان کردم اصلا اخ نمیگه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دله شیر میخواد بزبون اسونه 😫

آخه پیچ میخوره تو کیسه نمیتونه سریع دربیاد کیسه جارو فقط یه سوراخ داره سریع روش پلاستیک بذاری نمیتونه دربیاد

مارمولک خیلی معصومه انگشتاش بانمکه 😶👐

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

چن وخت پیش ی دونه اومده بود تو توالتمون پشت سطل آشغال .داشتم باشلنگ پنجره شو میشستم ک آب ریخت پشت سطل.دیدم ی چیزی فرار کرد این سمت نگاکردم ی مااارمولک گنده بود چنان جیغی زدم ک ازترسم میخاس از کاشی بره بالا ولی سر میخورد دیگه هیچی با دمپایی مامانم اومد کشتش

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
آخه پیچ میخوره تو کیسه نمیتونه سریع دربیاد کیسه جارو فقط یه سوراخ داره سریع روش پلاستیک بذاری نمیتون ...

😭😭😭نگوووو الان یه پیرمردش تو حیاط خونمون قایم شده نمیاد بیرون که بکشیمش  فقط شبا میره تو دستشویی آرامش منو میگیره مرتیکه هیز😂😂

دخته جنوبوم 😆😄