2821
2789
جاروبرقی رو میگیرم جلوش حمله میکنه سمتم وحشی میشه

جاروبرقی رو روشن کن به صداش عادت کنه بعد آروم نزدیک شو یهو بگیر سمتش 🏃

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه من با حشره گش رو مارمولک کوچیک امتحان کردم اصلا اخ نمیگه 

نه که نمیمیره کیج میشه بعد باید با مگس کش جارو چیزی کشتش ولی من کامن رو رو کوچیکا دیدم که میکشه کاملا😢😢

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

😭😭😭نگوووو الان یه پیرمردش تو حیاط خونمون قایم شده نمیاد بیرون که بکشیمش  فقط شبا میره تو دست ...

کجای توالت قایم میشه؟

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
وای بچه ها اومدم با جارو برقی بگیرمش فرار کرد رفت تو کمد لباسام    

وای😨 من همیشه شورت و لباسامو میتکونم بعد میپوشم از ترس این مارمولکا فک کن برو تو شلوارت بعد تو بپوشی😳

دخته جنوبوم 😆😄
وای بچه ها اومدم با جارو برقی بگیرمش فرار کرد رفت تو کمد لباسام    

ببین ارامشتو حفظ کن

دستپاچه نرو‌سمتش خیلی تیزه فرار میکنه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت ...

چند هفته پیش یکیشو تو حیاط خونه مامانم اینا با مگس کش کشتم اخه کوچولو بود.انقد بعدش عذاب وجدان گرفتم😕😣

میره پشت سیفون یا آیینه دست شویی😥

با کف میمیره، یه سطل کف بپاش روش سریع آب بگیر بره تو چاه 

میان واقعا 

شوخی کردم!!!والا امتحان نکردم ولی برا مار دیدم ک میان  

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
2823
2791
2779
2792