2821
2789
متوسطه ولی تپله و دستاش بزرگه چشماش درشته

اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت بیرون بعد با ی مگس کش بهش حمله کن😁اگه کامن نداره حشره کش عادی برن ولی کامن خیلی بهتره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت ...

کامن میزنم قویتر میشه 

خدایا میترسم 

دوس دالم   
اگه اسپری کامن داری بزن روش تاثیر میذاره اگه کوچیکه میمیره😢اگه بزرگه که فراریش نیده میاد از زیر تخت ...

نه من با حشره گش رو مارمولک کوچیک امتحان کردم اصلا اخ نمیگه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دله شیر میخواد بزبون اسونه 😫

آخه پیچ میخوره تو کیسه نمیتونه سریع دربیاد کیسه جارو فقط یه سوراخ داره سریع روش پلاستیک بذاری نمیتونه دربیاد

مارمولک خیلی معصومه انگشتاش بانمکه 😶👐

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

ببین پاروی جارو برقیتو جدا کن 

لوله بلندش بمونه

مکنده ش رو بذار رو اخرین قدرت 

یهو بهش حمله کن

میگیرتش

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

چن وخت پیش ی دونه اومده بود تو توالتمون پشت سطل آشغال .داشتم باشلنگ پنجره شو میشستم ک آب ریخت پشت سطل.دیدم ی چیزی فرار کرد این سمت نگاکردم ی مااارمولک گنده بود چنان جیغی زدم ک ازترسم میخاس از کاشی بره بالا ولی سر میخورد دیگه هیچی با دمپایی مامانم اومد کشتش

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
آخه پیچ میخوره تو کیسه نمیتونه سریع دربیاد کیسه جارو فقط یه سوراخ داره سریع روش پلاستیک بذاری نمیتون ...

😭😭😭نگوووو الان یه پیرمردش تو حیاط خونمون قایم شده نمیاد بیرون که بکشیمش  فقط شبا میره تو دستشویی آرامش منو میگیره مرتیکه هیز😂😂

دخته جنوبوم 😆😄
2824
2823
2791
2779
2792