2789

منم خیلی وقتا فکر خودکشی داشتم تا اینک شروع کردم معنیای قرآن و خوندم تو پونزده روز تمومش کنم روزی دو جز معنی میخونم از وقتی معنیای قرآن و میخونم دیگ دلم نمیخاد خودکشی کنم ایمانم صد برابر شده و میدونم خدا هرغیرممکنی رو ممکن میکنه

منم خیلی وقتا فکر خودکشی داشتم تا اینک شروع کردم معنیای قرآن و خوندم تو پونزده روز تمومش کنم روزی دو ...

ی آدم منزوی و گوشه گیر شدم که نه پول هست و نه می‌تونه چیزی از خوشی های دنیا ببینه،  دوست ندارم اینجوری باشه ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم جلوشو بگیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی وقتا فکر خودکشی داشتم تا اینک شروع کردم معنیای قرآن و خوندم تو پونزده روز تمومش کنم روزی دو ...

لامصب قران میخونی حالت بدتر میشه البته نظر م اینع بقیه رو نم چون کلا اسم خدا و اینا میاد بدتر افسرده میشم:/

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

ی آدم منزوی و گوشه گیر شدم که نه پول هست و نه می‌تونه چیزی از خوشی های دنیا ببینه، دوست ندارم اینجو ...

برو تو کار هنر هرچیز هنری رو یاد بگیر و برو سرکار ک همچین حسی بهت دست نده اتفاقا منم گوشه گیرم ولی جدی میگم بشین معنیای قرآن و بخون ایمان میاری:)

لامصب قران میخونی حالت بدتر میشه البته نظر م اینع بقیه رو نم چون کلا اسم خدا و اینا میاد بدتر افسرده ...

من ن بعضی وقتا اشتباه میکردم میمدم با خدا حرف میزدم ک نزار فلان کارمو کسی بفهمه و واقعا با اینک کارم اشتباه بود خدا نمیزاشت کسی بفهمه فقط چون باهاش حرف مبزدم خدا خیلی مهربونه به ما اشتباه فهموندن دلت سیاه شده دخترم نزار سیاه تر بشع💔