2789

منم خیلی وقتا فکر خودکشی داشتم تا اینک شروع کردم معنیای قرآن و خوندم تو پونزده روز تمومش کنم روزی دو جز معنی میخونم از وقتی معنیای قرآن و میخونم دیگ دلم نمیخاد خودکشی کنم ایمانم صد برابر شده و میدونم خدا هرغیرممکنی رو ممکن میکنه

منم خیلی وقتا فکر خودکشی داشتم تا اینک شروع کردم معنیای قرآن و خوندم تو پونزده روز تمومش کنم روزی دو ...

ی آدم منزوی و گوشه گیر شدم که نه پول هست و نه می‌تونه چیزی از خوشی های دنیا ببینه،  دوست ندارم اینجوری باشه ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم جلوشو بگیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خیلی وقتا فکر خودکشی داشتم تا اینک شروع کردم معنیای قرآن و خوندم تو پونزده روز تمومش کنم روزی دو ...

لامصب قران میخونی حالت بدتر میشه البته نظر م اینع بقیه رو نم چون کلا اسم خدا و اینا میاد بدتر افسرده میشم:/

در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.

ی آدم منزوی و گوشه گیر شدم که نه پول هست و نه می‌تونه چیزی از خوشی های دنیا ببینه، دوست ندارم اینجو ...

برو تو کار هنر هرچیز هنری رو یاد بگیر و برو سرکار ک همچین حسی بهت دست نده اتفاقا منم گوشه گیرم ولی جدی میگم بشین معنیای قرآن و بخون ایمان میاری:)

لامصب قران میخونی حالت بدتر میشه البته نظر م اینع بقیه رو نم چون کلا اسم خدا و اینا میاد بدتر افسرده ...

من ن بعضی وقتا اشتباه میکردم میمدم با خدا حرف میزدم ک نزار فلان کارمو کسی بفهمه و واقعا با اینک کارم اشتباه بود خدا نمیزاشت کسی بفهمه فقط چون باهاش حرف مبزدم خدا خیلی مهربونه به ما اشتباه فهموندن دلت سیاه شده دخترم نزار سیاه تر بشع💔