2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر خانومت؟پروفتیلت که خانومه

والا تو مشخصاتم زدم مرد نمیدونم چیو میگید خانومه

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...
اره جفتمون باهم فروختیم برا خرید خونه،چطور؟

شوهر منم دیروز مجبور شد بفروشه  یه چک داشتیم کم آوردیم نذاشت من النگو بدم حلقه ی خودش رو داد،گفت بعدا یکی عین همونو درست میکنیم

تاچندماه‌پیش‌میذاشت

الان ماشاالله تپل شده براش تنگه باید ببرم درستش کنن براش   

منم مثل توحساس بودم خیلی

تاجایی‌که به شوخی دوران عقد میگفت عههه حلقم یادم رفت

امامت از قبل چکش کرده بودم ببینم گذاشته یانه

الان نه حساسیتم کمتره 

تازه عضو شدم ولی خیلی وقته خواننده ی خاموشم        
نگفتی خانومت میدونه اینجایی؟

خانومم در کنارمه الان و منتظریم تا فوتبال شروع بشه

ما هیچ چیز مخفی ای نداریم از هم هیچی

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...

اميدوارم ناراحت نشيد ولي مردهاي اصيل نجيب و جنتلمن هميشه حلقه دستشونه

با عرض معذرت از محضر همگي

البته خوب استثنا هميشه هست

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
اما تصور من راجع به مردهای متاهلی که حلقه نمیندازن خوب نیست ببخشید دوستان ، اونایی که شوهراشون حلقه ...

نه عزیزم اینطور نیست .اگه به طرفت اعتماد داشته باشی به قول دوستمون اگع متاهل بودن بعضی از نردها هم نعلوم باشه باز براشون فرقی نداره

خدایا فقط امیدم به خودته   
شوهر منم دیروز مجبور شد بفروشه    یه چک داشتیم کم آوردیم نذاشت من النگو بدم حلقه ی خودش رو ...

وای چه بد من بودم حتما النگو میدادم،ما حلقرو گذاشتیم برا اخرین قسط که اگه جور نشد حلقه بفروشیم،که متاسفانه جور نشد.عب نداره انشاالله زود میخرین باز

کیانا،کارن😍😍
بله عزیزم من خیلی به شوهرم اعتماد دارم اما نمیدونم چرا حس میکنم اگه حلقه باشه خب کسی هم اجازه نمیده ...

بنظر منم تنها نشونه یه مرد متاهل حلقشه.خانوما معمولا بعداز ازدواج توظاهرشون یه سری تغییرا بوجود میاد که بانگاه کردن بهشون هم میشه فهمید که متاهله ولی آقایون فقط حلقس...این نظر منه درست یاغلطشو نمیدونم😌

چون عکس پروفایلت خانوم هست

من عکس از این عکس نوشته ها گذاشتما

عکس خانوم چیه؟ چرا خودم نمیبینم پس؟