2777
2789
چرا من هم ناراحت ميشم اما ميگه تو مترو شايد در بياد از دستش...اما چي ميشه گفت!!!يك بار ناراحت شدم بر ...

خب براش از این رینگای استیل بخر گمم شد غمشو نخوری 

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم همیشه میندازه من گاهی،یادم میره یا برای باشگاه پ استخر نمیندازم اما شوهرم حتی برای باشگاه هم ...

مسی اون تاپیک بود عکس گذاشتی ک شبیه کدوم باریگر هستید اسم بازیگرو نگفتی انقد به مخم مفشار اوردم تا فهمیدم شبیه کی واقعانم شبیهشی

ناراحت نمیشین؟شوهر منم چون یادش میره گم میکنه نمیندازه اما من ناراحت میشم

برا چی ناراحت میشی. حالا از خونه داره میره بیرون دستش باشه.. رسید سر کوچه در بیاره بزاره تو جیبش خوبه؟  اصلا مهم نیست حلقه...چرا انقدر سر کارای الکی فکرتونو خسته میکنین.. 

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید
مسی اون تاپیک بود عکس گذاشتی ک شبیه کدوم باریگر هستید اسم بازیگرو نگفتی انقد به مخم مفشار اوردم تا ف ...

شبیه کی هستم به نظر تو؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دخترا نمیدونن این زن داره یا نه خودش که میدونه    

بله عزیزم من خیلی به شوهرم اعتماد دارم اما نمیدونم چرا حس میکنم اگه حلقه باشه خب کسی هم اجازه نمیده به خودش نگاهی کنه

خدایا فقط امیدم به خودته   
بله عزیزم من خیلی به شوهرم اعتماد دارم اما نمیدونم چرا حس میکنم اگه حلقه باشه خب کسی هم اجازه نمیده ...

تو که بهش اعتماد داری پس بیخیال شو،الان حلقه ام بازدارنده نیست،بعضی دخترا میدونن طرف زنو بچه داره باز دنبالشن ،حلقه که چیزی نیست

کیانا،کارن😍😍
به خاطر خانومت؟پروفتیلت که خانومه

چیه پروفایلم خانومه دقیقا؟

من تو مشخصاتمم زدم مرد

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...

اما تصور من راجع به مردهای متاهلی که حلقه نمیندازن خوب نیست ببخشید دوستان ، اونایی که شوهراشون حلقه نمیندازن ناراحت نشن من فکر شخصی خودمو میگم...اگر مرد حلقه نندازه احساس من میگه براش زیاد مهم نیست متاهل بودن یا نبودنش در جامعه معلوم باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید