2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

297 بازدید | 35 پست

اعصابم خورده زنداداشم بلد نیست بچع تربیت کنه این بچه جرات نداره بره سمت خواهرش یا مادرش میزننش دوماه خونه ما بودن چون معلوم نبود خونشون کجا میافته خوب بود بچه ها قراره از مهرماه برن خونه خودشون از ما هم دور میشن البته پسره امسال میره کلاس اول میترسم انقد ناراحتم براش مامانش  همش میگه باید یاد بگیره یاد بگیره چی یاد بگیره تو یه ذره محبتش کن وحشی 

متنفرم از همچین آدمی

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا ،خواهرشوهر بده نباش.تو تربیت یه مادرم دخالت نکن.برادر زاده هرچقدرررر برای شما عزیزه برای مادرش صدها برابر بیشتر عزیزه

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

خاک تو سرش 

ولی آروم بهش بگید و دوستانه چون اینجور آدما عقده ای ان میرن بچه رو تو تنهایی میزنن 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

جسارتا ،خواهرشوهر بده نباش.تو تربیت یه مادرم دخالت نکن.برادر زاده هرچقدرررر برای شما عزیزه برای مادر ...

جسارت از این خرفهای کلیشه ای نزنید لطفا وقتی شرایط کسی رپ ندارید .من دلم برای بچه میسوزع چون مادرش نادانه نمیفهمه من خودم  زجر نادانی پدر ومادر کشیدن نمیهوام  اونم بکشه

عمه بازی در نیاوردم شخص من مهم نیست اون بچه مهمه من دلم نمیخواد فردا پس فردا افسرده بشه اون بچه انق ...

مادر سمی 

متاسفانه اینجور آدم به قدری احمق هستند که هرچی بگی به خرجشون نمیره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
با کتک زدن، بچه ادب میشه؟شما در بچگی چقدر کتک خوردی؟خوب تربیت شدین؟

مادرش نمیفمه اصلا بچع گزیه کرد گفت بیت پیشم گفت نمبام همش اذیتم میکنی بعد به خواهرم گفت تو چرا نیو مدی وقتی داشت دستمو میکشید