2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 35 پست
جسارتا ،خواهرشوهر بده نباش.تو تربیت یه مادرم دخالت نکن.برادر زاده هرچقدرررر برای شما عزیزه برای مادر ...

بعضی مادرا خیلی احمقن فکر میکنن با کتک میشه تربیت کرد  اصلا هر کی به بچه دست بلند کنه احمقه 😡مادر همیشه مقدس نیست گاهی باید عیبای طرفو بهش گفت اگه هیچکی بهش اعتراض نکنه خودشو درست نمیکنه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

جسارتا ،خواهرشوهر بده نباش.تو تربیت یه مادرم دخالت نکن.برادر زاده هرچقدرررر برای شما عزیزه برای مادر ...

ببین معلوم بچه برای مادر عزیز اما بعضی از مامان ها زیادی احمق تشریف دارند من خودم مادر دو تا بچه ام فکر نکن نمی دانم گاهی پسرم به قدری کلافه ام می‌کنه که احساس میکنم الان که مغزم بجوشه اما میدانم کتک هیچ کمکی به تربیت بچه هام نمی کنه فقط من یه ذره عصبانیتم تخلیه میشه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین معلوم بچه برای مادر عزیز اما بعضی از مامان ها زیادی احمق تشریف دارند من خودم مادر دو تا بچه ام ...

همش بی رحمانه میزنتش امشب اعتزاض کردیم گغت بشما چه بچه خودمه برادر دبگه ام گغت بچه اوردی باید با ارامش بزرگش کنی نه که سرشو ببری 

نمیدونم چکار کنم منم اینجا نیستم دیگه میرم از شهرمون تهران ولی نگران بچه ام

کاری که ازت ساخته نیست 

این افراد به قدر مغزشون سنگی که مثلا اگه بهشون کتاب بدی یا کلیپ تربیتی بفرستی اصلا نمی فهمند 

یا یه جایی میرفتیم یه خانوم بود یعنی می زد بچه اش ها یادم نمیره این بچه نفس می‌کشه یه کشیده بهش میزد دیوونه است زنیکه 

یادم انداختی اعصابم خرد شد خل چل

کاری که ازت ساخته نیست این افراد به قدر مغزشون سنگی که مثلا اگه بهشون کتاب بدی یا کلیپ تربیتی بفرستی ...

چکارش کنم. بچه اومده به خواهرم میگه چرا وقتی که داشت دستم‌و میکشید نیومدی انقد احمق به بچه میگه بچه ای که اذیت کنه جاش تو کوچه اس یعنی چی این حزف

همش بی رحمانه میزنتش امشب اعتزاض کردیم گغت بشما چه بچه خودمه برادر دبگه ام گغت بچه اوردی باید با ارا ...

اخه یکی بهش بگه بچه امانت خداوند که ازش مراقبت کنی نه کیسه بکس برای تخلیه عقده های کودکی 

یکی که ازش حرف شنوی داره باهاش حرف بزنه بگه چشم بهم بزنی این بچه بزرگ شده نوجوان شده رو بچه را به خودت باز نکن بگو پنج سال دیگه اون مرد شد اون تو را میزنه

بچه داره هق هق گریه میزنع مادر احمقش نمیاد دلداریش بده چرا چپن با ما دعوا کرده بود به  دخترش میگه. تو برو اعصابم خورد شد یه مادر نمیاد بچه لش رو ذلداری بده 

من دیروز سر دخترم فقط داد زدم چون لجبازی باهام کرد.به خاطر پریودم اعصابم خیلی ضعیف بود بعدش رفتم از ...

خوشبحال بچه ات چ مادری دارع  چرا باید همچین مادری داشته باشه برادرزاده من انگار نامادریشه 

اخه یکی بهش بگه بچه امانت خداوند که ازش مراقبت کنی نه کیسه بکس برای تخلیه عقده های کودکی یکی که ازش ...

نمیفهمه از هیچ کس هم  حرف شنوی نداره یع زن لج باز عقده ای 

نمیفهمه از هیچ کس هم حرف شنوی نداره یع زن لج باز عقده ای

پنج سال دیگه ببین دیگه وقتی نوجوان شد سرکش اون وقت همون مادر باید بزنه تو سر خودش

اینکه ۵ سال دیگه مادرشو بزنع مهم نیست من دلم نمیخواد معتاد بشه

نمیشه انشالله 

مادر بزرگ من سر دسته مامان کتک بزن بود 

کلا شیوه کتک ساواکی داشته برای خودش 

مامان من الان با 57هنوز از خاطرات دردناک کودکی اش با درد تعریف می‌کنه 

ولی بچه هایش معتاد نشدن ولی اون عشق محبت عمیق که باید بین شون باشه نیست همشون کمبود محبت دارند هرکدوم به شکلی