2777
2789
عنوان

بغض دارم

84 بازدید | 4 پست

هیچوقت شوهرمو حلال نمیکنم اینقدر ک همیشه باعث حال بدمه.خیلی بهم گیر میده .کلا خانوادگی همینن پدر شوهرم از شهرستان اومده.چنان هوای باباشو داره خدالعنتم کنه اگ ناراحتم از این بابت اما مثل ی بچه باهاش رفتار میکنه.دستور میده آب بیار نمی‌دونم اینو کن اونو بیار .غروب از بیرون سیب درختی خریدیم.سوهرم گفت برا بابام پوست بگیر .منم آروم گفتم خودت بگیر.بعدگفتم پوستش ک شیرینه ونازکه ک.

خودم ی گاز دم ببینم شیرینه.من ک کلا اهل میوه نیستم همه میدونن .باباش برگشت گفت چقدر هم بخودش میر سه . همینجوری ماتم برد گفتم خدایا اینا دیگ کین..دفعه اولش نیست کلا همه نگاهشون رو عروس ببینه چقدر میخوره ب خودش میرسه.اینا فقط کلفت میخان.سرسفره مدام ب دست آدم نگاه میکنن ببینه چقدر میخوره ح‌واسشون هست .حالم بهم میخوره ازشون.عقده این.. شوهرم کلا منو آدم حساب نمیکنه وقتی اینا رو میبینه ی ادم دیگ میشه.خ‌دا لعنتش کنه هیچ وقت نمیگزرم.من این همه زحمت و بدبختی سه تا بچه بزرگ کن عمرم همه رفت پای این .تازه چیزی هم بدهکار شدیم 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

کافیه بگم جاییم درد می‌کنه شروع میکنه مسخره کردن مگه چکار میکنی تازه اون طلبکار میشه.ی نقطه بدنم سالم نیست ولی اصلا ب خودم اهمیت نمیدم همه اعتماد بنفسم ازم گرفت

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی بگردم...خیلی سخته‌...از خدا برات عشق و آرامش سرشار میخوام

مرسی مهربونم