2777
2789
عنوان

یعنی حق ندارم

70 بازدید | 6 پست

امروطب ۴۰ام خالم بوده(فوت کرده)

همه دور هم جمع بودن مادرم صبح رفته بود ولی شب دورهمی گرفته بودن(دستفروشم)

خیلی اصرار داشت با من بره منم به مادرم گفتم هیچی نفروختم بازار خرابه کرایه خونه اینا خست نمیتونم تو برو

دیر شده بود دیگه نرفت (واقعا هم کرایه خونمون بود هم قرض دارم)

خیلی ناراحت شدم بهش گفتم مامان منکه نرفتم خوش گذرونی  

بخدا تو این جامعه دارم له میشم میدونم خیلی دوست داشت با من بره تو دورهمی ولی نتونستم(دوست داره تو دورهمی فامیلا باهاش باشم احساس خوبی بهش دست میده)

بمیرم برای دل خودت و مادرت.الهی گره از کارتون باز بشه .باهاش محترمانه صحبت کن و توضیح بده . قطعا کنا ...

نه مارم کنار اومد ولی من خیلی به دلم اومد من خیلی کارا بخاطر مادرم کردم ولی امشب نتونستن برم نمیدونم ولی خیلی دلخورم که درک نشدم 

امشب اومد بهم گفت تنهام(یعنی باهام حرف بزن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مارم کنار اومد ولی من خیلی به دلم اومد من خیلی کارا بخاطر مادرم کردم ولی امشب نتونستن برم نمیدونم ...

متوجه ام..مادرا سنشون بالا می‌ره بچه و زود رنج میشن..خودت هم چون الان یکم تو مضیقه ای حساس تری..باهاش صحبت کن و کنارش باش..بخندونش و بدون مادر تمام زندگیه

متوجه ام..مادرا سنشون بالا می‌ره بچه و زود رنج میشن..خودت هم چون الان یکم تو مضیقه ای حساس تری..باها ...

بخدا اگه دختر خاله هام کار میکنن پولش برای خودشونه من باید کرایه خونه خرج و... بدم بخدا هیچی حداقل واسه پس انداز نمیشه

بخدا اگه دختر خاله هام کار میکنن پولش برای خودشونه من باید کرایه خونه خرج و... بدم بخدا هیچی حداقل و ...

مقایسه‌نکن..سرنوشت هرکس به طریقی هست و هر کس فکر می‌کنه مشکل خودش بزرگتره..ما همه یه جور درگیریم.

به خدا توکل کن خدا برات میسازه.

مقایسه‌نکن..سرنوشت هرکس به طریقی هست و هر کس فکر می‌کنه مشکل خودش بزرگتره..ما همه یه جور درگیریم.به ...

نه من کل حرفم اینه اونا اکه میرن کار میکنن پول واسه خودشونه(دیدم میگم) ولی من نمیرم که بخام یروز تعطیل کنم