2777
2789

خیلی اذیتم 

اگه دکتر یا داروساز بودم خواستگارام بهتر بود

۲۴ سالمه 

خستم دیگه کی نوبت من میشه

هم بدم میاد هم خودمو مجبور به ازدواج میکنم 

بنظرتون اگه استاد شم خواستگار بهتر میاد؟

ولی دروغ میگن خواستگارامون خوبن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خواستگار ربطی به رشته دانشگاه یا شغل نداره😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یعنی همکار  مرد خوب ندارین؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

معلما اکثرا خاستگارای گدا گشنه میان سراغشون .خودت بگرد ی آدم خوبی پیدا کن 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بابا فامیل ما ۴۰ سالشه خواستگار نداره خیلیم خانواده درست و حسابین رفیق خودم ۳۴ سالشه اونم خانواده خوب خودش تحصیل‌کرده خوشگل خواستگار نداره ، پسرا دیگه فاز ازدواج ندارن تو این گرونی زن نمیگیرن که 

لایک نکن 🤨

تجربه خودم اینه هرچی همه چی تموم تر باشی خواستگارات کم ترن 😐مخصوصا اونایی که شاغلن خودم فک میکردم اینطوری خاستگار بیشتر میشع ولی نه فک کنم همون ۱۷ سالگی باید شوهر میکردیم دیگع دیر شده😂

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.