2777
2789
عنوان

مهمونی امشب دعوتم

1824 بازدید | 77 پست

سلام دوستام..امشب مهمونی دعوتم...یه همسایه داشتیم طبقه بالامون بودن..یه خانم و اقا که رفتن و الان دختر مجردشون اومده داره جاشون زندگی میکنه..هر وقت ما میریم خونشون یا اونا میان خانومه که حدود 50 سالشه یه دامن میپوشه تا زانو..بدون جوراب و ناخون بلند ولاک..با یه تی شرت استین کوتاه که کمی از سینه هاشم معلومه..از دختر 35 ساله و مجردش بماند که تاپ و شلوار تنگ همیشه تنشه.اوایل حساسیت نداشتم..چند روز پیش که اومدن دم در تا دعوتمون کنن من فکر کردم خانومه تنهاست در رو باز کردم و اون یهو اشاره کرد که شوهرمم هست و من پشت در قایم شدم و حرف زدم..تازه هر وقتم خونشونیم میبینم زیر زیرکی به شوهرم نگاه میکنه..باز صد رحمت به دخترش..هر چی باشه ما زنا جنس خودمونو میشناسیم.به شوهرم گفتم.بهش بر خورد.گفت این جور زنا رو به من نچسبون..یعنی من اینقد حقیر و بدبختم...هر وقت اونا میان یا ما میریم دقیقا من و شوهرم یک هفته دعوا داریم..نه سر اونا...سر چیزای مزخرف و من مطمعنم از انرژی منفی که از اونا تو محیط و روح ما میمونه...دخترشم ازدواج نکرده..حالا به نظرتون به خودم برسم یا شلخته پلخته برم تا دوباره چشممون نزنن.تازه حامله هستم و اونم منو میبینه و تو دلش میگه این 2 سال از دختر من بزرگتره و 3 تا بچه داره و دختر من.......ولی از لوندیاش نفرت دارم...واقعا برای یه خانم تو اون سن وسال چقدر زشته...

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
خب چرا رفت و آمد میکنی باهاشون؟خانومه شوهر نداره؟

چراااا..یه شوهر اروم  و محترم.دبیر تاریخ بوده بنده خدا..مجبورم..چون تنها دوستمون هستن و شوهرم میگه به کارای زنه اهمیت ندم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراااا..یه شوهر اروم  و محترم.دبیر تاریخ بوده بنده خدا..مجبورم..چون تنها دوستمون هستن و شوهرم م ...

خب رفت و آمد نکن،منم همسایه روبرومون یه دختر کرمو‌...خب سعی میکنیم کمتر باهاشون حتی حرف بزنیم.

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....
چراااا..یه شوهر اروم  و محترم.دبیر تاریخ بوده بنده خدا..مجبورم..چون تنها دوستمون هستن و شوهرم م ...

شوهرت بیخود میگه . ادم باید با ادمایی رفت و امد کنه که هم شان و هم کفو خودشون باشن! در غیرر اینصورت ادم تنها باشه بهتره . من و شوهرم م هیچ دوستی نداریم چون همه یا جدیدا لخت و پتی گشتن شده کلاس واسشون یا میخوان سواستفاده مالی کننو ترجیح میدیم دوتایی خوش بگذرونم . یه مدت با یه زن و شوهر دوست بودیم اومدن خونمون خیلی شیک خانمش لباساسو دراورد خوابید رو کاناپه بعدشم با شوهرش همدیگرو بغل کردن جلو تلویزیون خوابیدن فیلم دیدن!!!!!!!!!    دیگه راشون ندادیم 

دخترم تمام زندگی من

اصلا من از رفت و آمد با همسایه خوشم نمیاد دوست ندارم همه تو محل از زندگیم خبردار بشم

ما که نفهمیدیم دنیا به کام کیه... به کام هر کی که هس.. خواهشا دست به دست بچرخونه ماهم دوتا کام بگیریم

اخه هم  سنو سال هم نیستید شوهرش هم با شوهرشما همدسن نیستن...رفت و امد اینجوری ب چه دردی میخوره عزیزم؟؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چرا مجبوري رفت و امد كني ؟

ما 2 سال پیش اومدیم تو این ساختمون فقط اینا بودن...چند بار غذا اورد خانمش و بعد دعوتمون کردن خونشون...پسر کوچیکم 10 ماهش بود همش میرفت تو بغل مرده.من و شوهرم چون پدر و مادرمون فوت کردن گفتیم چه خوب...هنوز تو ساختمونمون کسی نیومده..منم تنهام.الان اونا رفتن 4 تا کوچه بالاتر و دخترشون اومده جاشون.

حالا ک میخوای بری شیک برو شلخته باشی که بیشتر ب شوهرت میچسبن اینجور زنا

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️