2777
2789
عنوان

مهمونی امشب دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 77 پست
شوهرت بیخود میگه . ادم باید با ادمایی رفت و امد کنه که هم شان و هم کفو خودشون باشن! در غیرر اینصورت ...

خوب کردین.فک کرده خونه خاله ست

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
حالا شما خوبيد من دختر داييم به شوهرم نخ ميداد فكر كن كسي كه خيلي بهش اطمينان داشتم الان دگ شوهرم نگ ...

چرا زنا به هم رحم ندارن؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب همسرتون با اقاشون بيرون ميتونن ارتباط داشته باشن، لازم نيست معاشرت داخل خونه باشه، اما در مورد اينكه به جاي اون خانم فكر ميكني كه ميگه ابن از دخترم دو سال بزرگتره و ،،،، حس خوبي ندارم ، هر كس مجرد متاهله بجه داره يا نه انتخاب خودشه يا جبر زمانه اين طرز صحبت قشنگ نيست

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

حالا چرا بین این همه آدم ممه ایش رو انتخاب کردین؟! آدم درست حسابی نبود؟ زنه هم مطمئن باش کرم نداره و ...

منم فکر میکردم شاید اخلاقشه و برای همه اینجوری لباس میپوشه..وقتی خم میشه برای چای یا قهوه  قشنگ چاک سینه ش معلومه..ولی وقتی دیشب اومدن دم در برای دعوت امشب و من در رو باز کردم سریع بهم با چشم و ابرو اشاره کرد که تنها نیست و شوهرش اون وره..منم در رو بستم و کله مو بردم بیرون..چرا رو شوهر خودش پس حساسه؟تازه شوهرش 70 سالشه و خودش 53

منم فکر میکردم شاید اخلاقشه و برای همه اینجوری لباس میپوشه..وقتی خم میشه برای چای یا قهوه  قشنگ ...

احتمالا شما حجابتون با اون خانم فرق داره برا همین اشاره کرده که شوهرمم هست

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
چرا زنا به هم رحم ندارن؟؟

چي بگم والا ادم به نزديكترين كسم نميتونه اعتماد كنه😞

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خوب همسرتون با اقاشون بيرون ميتونن ارتباط داشته باشن، لازم نيست معاشرت داخل خونه باشه، اما در مورد ا ...

من حرف بدی نزدم.و قصد توهینم نداشتم.این جور احساسات در مادران طبیعیه عزیزم..شما وقتی بچه ت از همسن  خودش ضعیف تره یا غذا کمتر میخوره حس مادریت به جریان در میادوووکدوم مادری دوست نداره دخترش ازدواج کنه؟من کلی نگفتم.در مورد خانمی گفتم که میشناسمشون

احتمالا شما حجابتون با اون خانم فرق داره برا همین اشاره کرده که شوهرمم هست

حرف شما کاملا درسته..حالا اونی که میدونه اینو چرا پس  خودشون رعایت نمیکنن؟؟؟؟عصبانی هستم................

حرف شما کاملا درسته..حالا اونی که میدونه اینو چرا پس  خودشون رعایت نمیکنن؟؟؟؟عصبانی هستم....... ...

این خانم که مسنن. من عروس خالم جوونه همیشه با تاپ و شلوار کوتاه و بی روسری جلو شوهرمه منم ناراحت نمیشم چون هم به جفتشون اعتماد دارم. هم عروس خالم اینطوری بزرگ شده جلوی همه مردا همین تیپیه. شاید ایشونم تیپشون همینطوره

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
من حرف بدی نزدم.و قصد توهینم نداشتم.این جور احساسات در مادران طبیعیه عزیزم..شما وقتی بچه ت از همسن & ...

هر جور راحتي فكر كن اما چرا فكر ميكني دخترشو با تو مقايسه ميكنه وشايد اون مثلا فكر كنه دختر من راحت ميچرخه اين تو اين سن سه تا بچه اسير شده ببخشيد مثال ميگم دوست داري اين فكر اونو، مسلما نه، همين فكراست كه دختراي مجرد بي بچهها و غيره رو اذيت ميكنه، اشتباه اشتباهه و بدتر توجيه كردنش،  البته برا من اصلا مهم نيست فكر كني من دلخور شدم نه، من و همسرم با فكر بچه دار نشديم به خواست خودمون اما وقتي ميري جايي هنوز نرسيده اسفند دود ميكنه طرف يه مشابه فكري تو ذهنشه كه اين حسرته منو ميخوره و اين منو ناراحت ميكنه، الان حتي فكر شما رو خيلي مجردا سايت بخونن حتما ناراحت ميشن ربطي نداره در مورد اون خانم فكرتو يه جاي عومي مطرح كردي، يكم مراعات فكر و حرفمونو بكنيم بهتره، ي

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

وقتی از لحاظ رفتاری و شخصیتی بهم نمی خورید دلیلی واسه رفت و آمد وجود نداره بالاخره شما که نمی تونی م ...

نمیشه...پریشب ماشین دخترش روشن نمیشد اومد دنبال شوهر من...خااااک تو سرررررر من کنن ایشالله