yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4682 عنوان سلام شبتون بخیر باشه 70 بازدید | 8 پست رفتم تو قسمت تماس با کارشناس ها،بهشون کلیی پیام دادم برای مشکل خرابی سایت،امیدوارم رسیدگی کنن آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️ 1403/06/15 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6720 دمت گرممنم امشب خواستم عکس بزارم نشدپروفایل کاربرا هم نمیاره واسم ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6720 زحمت زیادی کشیدین خسته نباشید تیکه میندازی بش😐؟ ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
sahel_lull عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6720 چرااا باید تيکه بندازم؟!جدی گفتم اوکی جوانه مودب ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4682 زحمت زیادی کشیدین خسته نباشید برو بابا مسخره چقد بدم میاااد ازشما پسرا🤮🤮🤮 آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4682 تیکه میندازی بش😐؟ ولش کن بیماره تف بهش آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 4682 چرااا باید تيکه بندازم؟!جدی گفتم چو دقینه مارت البرده حییون آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️