فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 237 عنوان تست بارداری 79 بازدید | 15 پست من زمان تخمگگذاری اقدام کردم حدود ۵ روز مونده تا پریودیمچون یکم حالتای متفاوتی با ماه های دیگه داشتم دوست دارم زودتر بفهمم اتفاقی افتاده یا نهبنظرتون الان بیبی چک بزنم نشون میده؟ 1403/06/15 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5852 گمون کنم به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4375 اگه دورت ۲۸ روزه. باشه الان بزنی نشون نمیده چون تخمک گذاری و تشکیل جنین وبالا رفتن هورمون بدنت حداقل دوهفته طول میکشه پس الان نشون نمیدهمگه اینکه تخمک گذاریم زودتر باشه
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4375 دوروز قبل پری بزنی شاید نشون بده ولی الان فک نکنم عزیزم من روز قبل موعدم نشون نداد روز بعد موعد دوتا خط پررنگ افتاد
فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 237 اگه دورت ۲۸ روزه. باشه الان بزنی نشون نمیده چون تخمک گذاری و تشکیل جنین وبالا رفتن هورمون بدنت حداق ... من ۴ام تا ۹هم این ماه اقدام داشتمو تاریخ پریودم همیشه بموقعس
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4375 من ۴ام تا ۹هم این ماه اقدام داشتمو تاریخ پریودم همیشه بموقعس پس روز موعدت بزن یا حداقل ی روز قبلش الان شاید منفی بشه شاید مثبت بشه اگه مثبت بشه که امکانش کمه خب مبارکت باشه اگه منفی بشه ناامید میشی دلت میگیره مثه من اذیت میشی صبرکن تا موعدت
فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 237 دوروز قبل پری بزنی شاید نشون بده ولی الان فک نکنم عزیزم من روز قبل موعدم نشون نداد روز بعد موعد دوتا ... ااااا پس بذارم روی تاریخ خودش؟چون صبحها و بعد خوردن غذا حالت تهوع میگیرم یکمی هم واژنم حال عجیبی داره مثل روزای پریودیه ودل درد دارم گفتم شاید خبریه
فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 237 پس روز موعدت بزن یا حداقل ی روز قبلش الان شاید منفی بشه شاید مثبت بشه اگه مثبت بشه که امکانش کمه خب ... درست میگی عزیزمایشالا این ۵روزو دووم بیارم😅 خیلی هوولم
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4375 میفهممت خانم گل انشالله میای تاپیک بارداری سالم تو میذاری منم همین علائم داشتم و الان هفته هشتم
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4375 انشالله که ی فندق کوچولو داری البته الان هنوز اندازه ارزنه انشالله بارداری گلم
فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 237 میفهممت خانم گل انشالله میای تاپیک بارداری سالم تو میذاری منم همین علائم داشتم و الان هفته هشتم ممنونم عزیزم🌹انشالا
فریحاااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 237 میفهممت خانم گل انشالله میای تاپیک بارداری سالم تو میذاری منم همین علائم داشتم و الان هفته هشتم انشالا شما هم نی نی قشنگت رو صحیح و سلامت بدنیا بیاری 😍