2777
2789
عنوان

چجوری بلدرچین بپزم؟خوشمزه است؟

12138 بازدید | 34 پست

تا حالا نخوردم الان میخوام درست کنم مزه اش چجوریه؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مثل مرغ درست می کنم البته باید پیاز زیاد و سیر و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه و زنجبیل رندهمی کنم و زعفران 

خلاصه یکم ادویه باید بیشتر باشه چون گوشتس به قول ما یزدی ها ساره

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

وای من یه بار دیدم مامانم درست کرده بود تا چند وقت از مرغم زده شده بودم.

مزه ش مثه مرغه فکر کنم.من از قیافه ش بدم اومد.خیلی کوچولو بود.مامانم درسته پخته بود.

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
یا شکم پرش درست کن یا کنتاکی درستش کن هم قشنگ درمیاد هم خوشمزه

مزه اش مثل مرغه؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
خوشمزس .ما خیلی دوست داریم. من یا کبابی میکنم.یا زیر برنجی

زیر برنجی چجوریه؟

من بلدرچین رو‌توی کره و پیاز سرخ میکنم‌ ،یکم سیر و‌ادویه هم میزنم در ظرفو میذارم با بخار خودش نرم شه ،بعد کم کم آب اضافه میکنم تا گوشتش پخته شه ،بعد یا سس قارچ یا سس قرمز آماده‌میکنم و یه ربع قبل از سرو غذا بهش اضافه میکنم.خوشمزه س.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
من مثل مرغ درست می کنم البته باید پیاز زیاد و سیر و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه و زنجبیل رندهمی کنم و ...

ساره؟؟؟یعنی چی؟؟؟

من اونروزی خواستم بگیرم بلد نبودم چجوری درست منم هیچی دیگه صرف نظرکردم نخردیم،ولی پرسیدم میگن کباببش خیلی خوشمزست،از شب قبل اول باید مزه دارش کنی با نمک و روغن زیتون،ولی خودم امتحاتش نکردم ببینم چی در میاد

مامانم تو مواد میخوابونه مثل جوجه بعد کباب مبکنه

یا مثل مرغ با اودیه خیلییییییییی فراووون

اما من تاحالا امتحان نکردم

خیلی کوچولوعه ادم میترسه  

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!